Drugo vrijeme, ista sudbina!!!


Ponavljaju se devedesete, opet su Hrvati ugroženi u Hrvatskoj!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Vratili su nas na početak.

Vratili su nas u devedesete, u vrije kad su jugo obavještajne i partijske snage ubijale Hrvate, one Hrvate svjesne situacije u kojoj se nalazi Domovina i Narod, i koji su bili Spremni stati na čelo Naroda!!!

Dakle, sjetimo se samo kako su jedan za drugim ubijani: Ludvig Pavlović, Ante Paradžik, a s političke scene micani mnogi njima slični!!!

Oni su tada smetali jugo partijsko obavještajnim strukturama koje su, dok su ratnici ratovali, uređivali Hrvatsku po svojim mjerama, i kao takvi su im smetali ako bi došli na čelne pozicije Hrvatske!!!

I sve su učinili da do toga ne dođe, sve, čak i ono najgore, ubojstva!!!

Naravno, oni su tada vješto pravdali ta ubojstva nekakvim ekstremizmom koji eto, prije svega nije podupirala svjetska “elita”, pa su oni kao morali nešto učiniti.

Međutim, istina je sasvim drugačija, ti i takvi Hrvati su svjesno micani, a neki kao što rekoh i iz života i ubojstvima, s političke scene u Hrvatskoj.

A micani i ubijani su iz razloga da mogu upravo te jugo obavještajno partijske strukture i dalje upravljati i voditi politike u svome pravcu, ne u pravcu koji su željeli Hrvati!!!

I evo danas u 2023. godini iste stvari, istina, još nisu počeli ubijati, sad imaju druge metode, sad natjeraju mnoge na samoubojstvo, ali hapse, zatvaraju, kažnjavaju, progone sve one koji hrvatski misle, koji su bili Spremni za Hrvatsku i koji su i danas Spremni za Hrvatsku!!!

Na žalost, iste snage koje su devedesetih progonili i ubijali Hrvate, to rade i danas, možda malo pomlađene, ondašnji omladinci danas su u “najboljim godinama” ali sprovode iste politike i iste ideje!!!

Zapravo, 30 godina je tek prošlo od krvavog rata, od tako bolnog oslobađanja Domovine, i mi se uspavali, nama se ponavljaju devedesete, a mi još u nekom polusnu!

Što se treba dogoditi?

Treba li pasti neki novi Paradžik, neki novi Ludvig, pa da se narod trgne i probudi, da vidi kamo ih vodi ova partijsko obavještajna oligarhija koja je preuzela Hrvatsku pod apsolutnu kontrolu, pojačana tim srbo četničkim napadačima i agresorima, koji danas čine najgoru vlast u Hrvatskoj, pa mogu komotno reći goru i od onih okupacijskih koje su bivale prije!!!

ako je Knin, a trebao bi biti, simbol slobode onda se upitajmo što su nam uradili od Knina?

Događaje u Kninu su preuzele upravo te snage, obavještajno partijske pojačane četnicima, pod apsolutnu kontrolu!!!

Preuzele su ga i one snage koje su pobjegle u Oluji 1995. godine.

Danas lagano preuzimaju.

Njihovi emisari skidaju stjegove oko Knina!

Njihovi emisari po Dinari obilježavaju teren, bojama i zastavama pucajući u pravcu Knina i diži tri prsta!!!

Njihovi emisari pale Hrvatsku uzduž Jadrana!

A HOS-ovci koji su ginuli za Hrvatsku, njima se zabranjuje ulazak u Knin!!!

Njima to zabranjuje milicija sekretara unutrašnjih poslova, jugoslavena Božinovića!!!

Dakle, proslavu Oluje u Kninu koja je jedno vrijeme bila sveopće narodno veselje povodom oslobađanja okupiranog terena, a trebala je takva i ostati, međutim te obavještajno partijske strukture ju pretvoriše u dernek kojim dominiraju njihove isprazne govorancije!!!

Dakle, braniteljima i narodu u Kninu su barikade kao i devedesetih, jer samo probrani i odani mogu ući jer će oni do iznemoglosti pljeskati tim dezerterima za svaku izgovorenu ispraznu riječ!!!

Ti dezerteri ničim nisu doprinijeli Slobodi Hrvatske, ali eto, spletom okolnosti su danas tu gdje jesu!

I gore od načina na koji su došli tu gdje jesu je činjenica što Hrvati sve mirno i bespogovorno promatraju!!!

Oborili glave, spustili gaće i čekaju ishod!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)