Parada licemjerja umjesto počasti!!!

 

 

Piše: Ivan Filipović

 

Ove teške obljetnice otvaraju, barem kod mene, a vjerujem i mnoge druge, brojna pitanja i brojne nedoumice.

Pogledate li te silne kolone, lažne izraze na licima bez obraza, tu modnu pistu najfiniji odjela i kravata, kolone bijesnih limuzina, koji se u jednom danu pojave i nestanu, i opet dogodine, čovjeku, običnom čovjeku bude hladno oko srca!!!

Dan prije obilježavanja ti licemjeri odlaze na neka od tih stradalničkih mjesta i pod pratnjom specijalaca bacaju vijence onima koji su pobili Hrvate i srušili Vukovar, to Pupovac radi već godinama!!!

Gore od toga je kad dezerter koji vrši dužnost predsjednika Hrvatske vlade po okriljem noći i pod pratnjom specijalaca dovede svoju potpredsjednicu u Škabrnju!!!

Možda bi to imao smisla da je ta curica s traktora došla zatražiti oprost od Škabrnjana jer je njezin otac i ostala rodbina i susjedi ubili Škabrnjane i spalili i opljačkali Škabrnju!!!

Ali ne, ta mala s traktora nema milosti, a kako bi ju imala kad ona danas živi podvojeni život!!!

Jedan je njezin pravi, curica koja je odlaskom na traktoru gajila i skupljala mržnju prema svemu hrvatskome, i koja i danas živi svoj četnički život u Hrvatskoj!!!

Drugi je onaj lažni koji prikazuje u Saboru i Vladi kad se prodaje pod “zaštitnika” Srba u Hrvatskoj, pa i Ustava na kojem se zaklela!

E to je zaista gluma, ona je to što jest, dijete četnika koji je rušio Hrvatsku i ubijao Hrvate, i koja će takva i umrijeti!!!

Ono što su Stanimirović i Jeckov za Vukovar, to su Anja i Pupovac za dalmatinski dio Hrvatske, a svi zajedno su i na razini države, a to je neprijatelji u vrhu vlasti koji sve rade na uništenju Hrvatske i Hrvata, a to im debelo plaća hrvatski narod!!!

Nije do njih, oni su to što jesu i gotovo, krivi su oni koji su im to omogućili, a to su hrvatski vlastodršci!!!

Da Hrvatska ima domoljubnu, državotvornu, suverenističku vlast, do ovoga nikad ne bi došlo!!!

Ali, tamo gdje vladaju dezerteri najbolji partneri su im napadači!!!

I na kraju, sve je do Hrvata, da su Hrvati odlučni kao devedesetih niti bi se oni što su otišli s traktorom vratili, niti bi se oni dezerteri vratili!!!

Ako bi se i vratili onda bi i jedni i drugi završili u zatvoru, jedni za ubijanje drugi za dezertiranje!!!

Ostaje nada da ćemo progledati!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)