Tko je pokušao “ubiti” općinu???

Eh, kamo sreće da je bio njihov, to je uzdah koji prati one koji su već vidjeli “ubojicu”!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Prije neki dan, točnije 17. 11. ove godine, u Prozoru je na novu još ne završenu, i najskuplju zgradu općine u “regionu” , bačena “zapaljiva naprava” vjerojatno s ciljem da ju zapali.

To je čin za svaku osudu, ma tko to uradio i ma koji mu cilj bio!!!

U trenutku su režimski mediji digli tu vijest u nebesa!!!

Odjekivali su vapaji tipa, Evo što bi nam bila svakodnevnica da je rezultat izbora bio drukčiji, tražili se “proroci”, “spasitelji”, “mesije”,…

Ramski medijski “jahači Apokalipse” su nazor htjeli prikazati toga “palitelja” kao razočaranog člana gubitničke strane koji je, eto, zbog poraza htio zapaliti najskuplju zgradu općine na Balkanu!!!

Valjda rezonirajući, “ako moji neće biti tamo, nećete ni vi”???

Međutim, kad se saznalo tko je “palitelj” odjedanput je prestao biti zanimljiv tim jahačima koji su pokušali sve zataškati!

Kad se saznalo da je ta osoba njihov igrač, njihov čovjek koji je danima prije izbora hodao po Rami, lobirao, neki kažu i kupovao glasove za devedesetku, onda nije više za odstrjel!!??

Da je kojim slučajem bio netko tko je dao potporu ili lobirao za HDZ, a poslije to uradio, ti isti jahači bi danima, tjednima, pa i dulje o tome pisali i stalo napominjali “na što su sve bili spremni samo da preuzmu Ramu”!!!

No, postoji nešto što je očito nekima nepoznanica, a zove se obraz i dostojanstvo, a kad to imaš onda i poraz prihvatiš dostojanstveno!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)