Bakir opet ucjenjuje!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Mislim da je ovo i za one najveće slijepce dovoljno da vide o čemu se radi!!!

Dakle, Bakiru Izetbegoviću, i svim muslimanskim političarima, bez obzira iz koje političke opcije dolazili, nije cilj ni interes postići nikakav dogovor s Hrvatima u BiH!

Njihov je cilj jasan kao dan, svakome tko želi vidjeti, podrediti Hrvate i svesti ih na nacionalnu manjinu i onda vladati BiH!!!

Dakle, sve muslimanske politike uključujući i Bakira, ili na čelu s Bakirom, kako god, imaju isti cilj, a cilj je jasan zagospodariti Hrvatima!!!

Međutim, to od njih i ne čudi, jer od njih se drugo i ne može očekivati, mene čudi i zabrinjava sljepilo naših političara!!!

Ovo je zadnji trenutak da se progleda!

Da se vidi!

Nema tu nikakve političke suradnje bazirane na pravdi i na istini!!!

Njihova se politika svodi i temelji na PODREDITI HRVATE!!!

To su probali u ratu, nisu mogli.

To probaju u miru, i neće moći, bez obzira koliko popuštali naši političari, jer kad jadnom dopizdi narodu, narod će se USTATI, to budite sigurni!!!

Kad narodu ovo sve dopizdi, i kad sve to pređe tu granicu, crvenu liniju, narod će se USTATI!!!

E sad,  pitanje je kad se narod USTANE kako će proći i ovi političari koji u najmanju ruku ništa ne poduzimaju na popravljanju situacije, da ne kažem da im pomažu u tim njihovim namjerama!!??

Dakle, kako god okrene, to mora biti jasno svakome političaru koji nastupa u ime Hrvata, muslimanske politike rade na tome da BiH podrede sebi!!!

A mi? a tko nas pita?

E pa neće ići!

Naši su preci dobro ARMIRALI ovu zemlju svojim kostima, i dobro su ju zalili svojom krvlju da će vječno nicati novo sjeme koje će na ovim prostorima održavati HRVATSTVO!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)