Opet jugo-srpska bagra “jezdi” Zagrebom!!!

Dodik u Zagrebu!!!

 

Piše Ivan Filipović

 

Neki se čude pred tim događajem, neki se pitaju, nekima nije jasno, a zapravo je sve jasno kao dan!

Dakle, u Zagrebu, u Hrvatskoj je trenutačno na vlasti hrvatsko-srpska trgovačka koalicija, i ona kao takva uključuje sve Srbe sa “ovih prostora” i sve moguće opcije!

Pogledamo li malo bolje vidjeti  ćemo da nema velike razlike u retorici između Milorada Pupovca i Milorada Dodika!!!

I jedan i drugi, kao i Vučić i njegova svita, za sve okrivljuju Hrvate i Hrvatsku, unatoč činjenici da su nas 1945. poslije završetka rata ti isti Srbi, neki preobučeni iz četničke u partizansku odoru, pobili , da su nas njihovi potomci od 1991 do 1995. ubijali gdje su god imali prigodu, i na kraju zbog tih činjenica Dodik se može i ponašati onako  bahato u sred Zagreba!!!

Dakle, ne libi se u Zagrebu reći i naglašavati kako će snimati film o Jasenovcu i da će se snimati još filmova koji će govoriti i naglašavati o “zločinima” Hrvata nad Srbima!

Te filmove će financirati dobrim dijelom Srbija i R.S, i njihove institucije, ali i Hrvatska!

Ta Hrvatska financira filmove tipa  Dnevnik Dijane Budisavljević, 15 minuta, i još čitav niz sličnih uradaka koji uglavnom  blate Hrvatsku vojsku, hrvatske institucije, Hrvate kao narod ali i Hrvatsku kao državu!!!

Preko HAVC-a i još nekih sličnih jugo-srpski organizacija to se događa, i onda se čudimo što sve može Dodik pričati u Zagrebu!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)