Jadna je država u kojoj je Milanović najbolja karika vlasti!!!


Milanović je na putu Mesića koji je prošao sve faze, od suradnika, komuniste, ustaše, pa se vratio na tvorničke postavke!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

U zadnje vrijeme Zoran Milanović  su u javnosti pojavljuje u nekom novom, drugom svijetlu.

Poznajemo Zorana Milanovića iz nekih prijašnjih vremena, kao predsjednika SDP-a i kao predsjednika Vlade R.H., gdje je pokazao svoje pravo lice, lice čovjeka  koji je napravljen i uzgojen na tim jugo-temeljima i koji baštini te vrijednosti!

Nije sudjelovao u obrani i oslobađanju Hrvatske kao ni većina ovih aktualnih političara koji obnašaju vlast u Hrvatskoj, on /oni su  to vrijeme iskoristili za školovanje po tim učilištima predviđenim za djecu te crvene buržoazije!

On je samo jedan iz plejade tih crvenih potomaka!

Nikakva razlika između njega, Plenkovića, Kolinde, Sanadera i sličnih, sve je izišlo iz šinjela Bude Lončara, sve je to uzgajano pod budnim okom Mate Granića, ljudi kojima je Jugoslavija i danas u duši i na srcu, ali eto, nestala je na njihovu žalost, nastala je Hrvatska i oni su iskoristili taj trenutak i tu realnost, i oni su i dalje na krilima vlasti i u toj novoj Državi!!!

Što hoću reći?

Nikakva razlika, ali baš nikakva, ne postoji između ovih svih navedenih i još mnogih koji su na važnim položajima, sve je to ista škola, isto potomstvo, isti temelji, iste vrijednosti, isti obiteljski pedigre!

Igrom slučaja je Zoran Milanović postao predsjednik SDP-a, jednako je tako mogao biti i predsjednik HDZ-a, jednako “dobar i uspješan” kao i Plenković, jer oba su iz omladine SKH, , čak bi bio bolji predsjednik od Plenkovića jer ako ništa ima mrvicu više tog nekakvog PRKOSA, valjda mu je to ostalo u genima još iz Rame!!??

Međutim eto, kocka je bačena, zapalo jednog ono, drugog ono i to je to.

One poznavatelje stvarnog stanja na hrvatskoj političkoj sceni ovo ne iznenađuje jer to je isti milje, e sad je samo pitanje trenutka.

Milanović je dugo lutao i bauljao ovim političkim obzorjem i vidio je neke stvari, a sad je na takvom položaju da može pričati što god hoće, nema odgovornosti nikakve, nema ni ovlasti, ima imunitet i to mu je dovoljno, i kao takav se ne libi reći ni Srbima ni Muslimanima  ono što misli!

Dakle, ima on i dobrih izjava ali i postupaka!

Jedna od izjava je kad je Srbima dao do znanja da su oni tek šaka jada kojoj ne vrijedi pridavati posebnu pozornost!

Pozitivan postupak mu je onaj kad su gorili gradovi u BiH, a on je tada bio predsjednik Vlade u Hrvatskoj, došao je u Mostar, svojim dolaskom u Mostar je dao do znanja nama Hrvatima u BiH da možemo računati na hrvatsku vlast kojoj je on tada bio na čelu!

Također je dao do znanja i onima Muslimanima u BiH koji nas teroriziraju sve ovo vrijeme i sve ove godine da ipak neće moći tako kako oni misle, i da će Hrvatska reagirati bude li potrebno!!!

Danas taj isti Zoran Milanović, s druge političke funkcije može govoriti što god hoće!

Ali to ne znači da se Zoran Milanović nešto popravio, naprotiv, ostao je isti, na istim temeljima!

Isto misli o partiji, isto ju voli, ali isto mrzi sve što su koristili branitelji, a posebno HOS-ovci!!!

Potvrda tome je odlazak iz Okučana zbog natpisa ZA DOM SPREMNI, na čemu mu je čestitao i sam Dodik kao i na izjavi za HOS-ovu ploču iz Jasenovca!??

Oni i dana slično misle o tim stvarima i događajima, ali eto, na drugim su stranama pa si čestitaju!!!

Kako god, barem je realan, kaže ono što misli i to je to, pa makar se to kosilo sa svima!

Često puta ta njegova mišljenja i izjave su u sukobu sa svime, pa i sa zdravim razumom, ali on kaže ono što misli i pod cijenu da će mu se svi smijati!

Dakle, kako god, ovo Dodikovo šepurenje po Zagrebu neće donijeti ništa dobroga Hrvatima i Hrvatskoj!!!

Poglavito vidimo li što radi drugi Milorad po Hrvatskoj!!!

Spremali se novi sporazum “cvetković-maček”???

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1033177353802826&extid=7tiRyxrhrq3ZgJ0b

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)