Jesu li komunističke sluge zlorabile naziv Dobri Pastir???

Jesu!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Dobri Pastir ostavlja 99 sigurnih ovaca i ide tražiti tu jednu koja je izgubljena!!!

Dobri Pastir je onaj koji će svoj život dati za svoje stado!!!

Koji neće pobjeći i ostaviti svoje stado nezaštićeno, a pobjeći kako bi zaštitio sebe!!!

Dakle, Dobri Pastir je sve ono što oni nisu bili, a oni su stvorili Udrugu Dobri Pastir upravo zlorabeći taj naziv Dobri Pastir!!!

Znamo, dakle, što je Dobri Pastir uistinu, ali ono što se radilo i događalo pod kapom te Udruge “Dobri Pastir” je sve suprotno od onoga što Dobri Pastir radi, što Dobri Pastir je.

Oni su samo obukli plašt Dobrog Pastira.

Oni su bili vuci u janjećoj koži.

Tako su i djelovali, radili su sve suprotno od iskonskog Dobrog Pastira, i što je najgore, pod patronatom toga komunističkog “Dobrog Pastira” koji je osmislila partija i UDBA i stavila pod kontrolu dobar dio fratara Bosne Srebrene, su radili protiv “vlastitog stada”!!!

Ti “pastiri” koji su djelovali pod plaštem “Dobrog Pastira”, nisu uopće bili pastiri, to su bili vukovi i janjećim kožama, ili još bolje rečeno, još im bolje pristaje da su to bili lešinari u perju slavuja!!!

Na žalost, taj i takav “Dobri Pastir” je ostavio dubok trag, neizbrisiv trag u stadu od strane tih preobučenih “pastira”.

Dakle, nije to ništa bilo slučajno, to je partija i UDBA svjesno i s namjerom odradila!!!

Osmislili su taj “Dobri Pastir” pokrivajući ga nazivom i istinskim Dobrim Pastirom, Isusom Kristom, i vrbovali pojedince unutar te “male braće” svoje podanike po uzoru na Turke kroz Ahdnamu, i dali im “instituciju” i zaštitu, a zapravo su ih od pastira pretvorili u lešinare koji jedu vlastita stada!!!

I evo, rezultat toga je ovo današnje stanje među tim pastirima, i iz skupine “Dobrog Pastira” i iz ostatka fratara!

Rezultati toga su danas i vidljivi i prepoznatljiv, i na žalost uništavaju stado, razjedinjuje ga, pušta ga na milost i nemilost kojekakvim lešinarima koji su u takvom nezaštićenom i nebranjenom stadu dobro omaste!!!

I onda se pitamo kako je moguće?

Što nam se ovo događa?

Je li Bog digao ruke od nas?

Dakle, pitanje za pitanjem, nižu se.

Međutim, nikako mi postaviti sebi pitanje.

Nije Bog digao ruke od nas, mi smo digli ruke od sebe!!!

Mi smo digli ruke od sebe onoga trenutka kad smo dozvolili da nas ti lažni pastiri presvučeni u neke druge odore, da nas oni drže pod kontrolom, a svakim nam danom pokazuju tko su oni, zapravo!!!

Ali ne, mi nemamo ni vida ni sluha pa to niti vidimo niti čujemo, ne, mi se prepuštamo nekakvoj stihiji i uvjerenju da je svaki pastir Dobri Pastir.

Ne, imaš one istinske Dobre Pastire koji se brinu o svome stadu, a imaš i one najamnike koji su tu tek plaće radi, a za stado im je svejedno!!!

Ovi drugi su najopasniji, a na žalost i danas haraju  nad ovim našim vjerskim stadom, pa i u ovoj našoj, nekad pod strogom kapom i šapom toga partijsko udbaškog “Dobrog Pastira”, Bosni Srebrenoj!!!

Na žalost, svjedoci smo nikad većih, gorih i težih podjela upravo među tim pastirima!!!

Postoji tamo i istinskih Dobrih Pastira, ali ti Dobri pastiri ne mogu doći do izražaja, jer su ti “Dobri Pastiri” naviknuti kontrolirati sve, tako žele i dalje oni sljedbenici partijsko udbaškog “Dobrog Pastira”!!!

Oni kao takvi žele apsolutnu kontrolu odnosa pastira i stada!!!

A gore od svega je činjenica i spoznaja da se to stado s vremenom  pretvorili u obično stado koje samo pase i bleji!!!

Nikako to stado progledati i podići glave, i reći tim lažnim pastirima dosta je toga, vi nas ne štite, vi nas iskorištavate, uništavate i ubijate!!!

E to se treba dogoditi pa da se ovim lažnim pastirima stane na kraj.

Pitanje sad imali tko unutar toga pastirskog zbora spreman tu učiniti?

Jer svake promjene moraju doći iznutra, s vani je teško upasti u bilo kakvu organizaciju p s vani uredovati i mijenjati, ne, to se radi iznutra, a to obično rade oni koji nisu zadovoljni stanjem i situacijom unutar tih organizacija, redova ili čega već.

Kad se to dogodi imat ćemo nadu za povratak istinskih Dobrih Pastira, a dotle čuvajmo se tih lešinara i perju slavuja!!!

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)