Gospodo, sudbina Rame je u vašim rukama!!!

Bilo bi normalno ako ne možeš odgovoriti zadatku, izvršiti misiju, zadovoljiti potrebe onih koje zastupaš, časno odstupiti!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Poštovana gospodo, predsjednici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Mediji su objavili da je općina raspisala dva javna poziva, jedan za programe Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a drugi za uređenje Trga pored zgrade općine.

Dakle, evo prilike predsjednicima svih Udruga koje egzistiraju u našoj općini da sjednu s Načelnikom i dogovore detalje.

Da Trg pored općine dobije naziv Trg Ramskih Branitelja, i da tu negdje, na tom Trgu, se uradi i Spomen Soba poginulim RAMSKIM BRANITELJIMA.

Jer, kako god, poginuli RAMSKI BRANITELJI su zaslužili više od onih par kvadrata šperploče na hodniku zgrade HE Rama u Prozoru!!!

Ono je sramota broj jedan vlastodržaca Rame!!!

To je pokazatelj koliko se, zapravo, drži do onih koji su dali sve što su imali, svoje živote, za ovo što danas imamo, dakle, Dom i Slobodu!!!

Gospodo, nastupajte argumentirano, pozovite se na svoje članstvo koje zastupate i u čije ime ste tu, ako ga imate, ako pak nemate članstva, ako se nemate na koga pozvati, ako pak nemate koga pozvati da vam se pridruži, ako ne možete skupiti par stotina ljudi, onda gospodo, učinite ono što vam je još jedino ostalo, časno odstupite!!!

Priznajte da ste nemoćni, odstupite, i dajte mogućnost drugima koji bi, možda, našli načina i snage to riješiti!!!

A predsjedniku Udruge dragovoljaca i veterana predlažem da raspusti to vodstvo Udruge koje je tu i da ODMAH raspiše izbore za novo vodstvo Udruge tako da pozove sve zapovjednike satnija iz Brigade i da oni predlože po pet svojih članova u Skupštinu, ti ljudi bi činili Skupštinu, ta Skupština bi birala predsjednika i ostalo što ide!!!

Kad se to napravi, onda će ta Udruga biti i mjerodavna i vjerodostojna!!!

Jer gospodo iz Udruga, vi morate znati da ovo što radi politika u našoj općini je protivno onome za što se ginulo!!!

Ako vi želite biti promatrači ponižavanja PROLIVENE KRVI ili čak dionici toga, onda dajte do znanja onima u čije ime ste tu gdje jeste!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)