Pišanje po HVIDRI!!!

Čestitam pobjednicima.

 

Piše: Ivan Filipović

Apsolutno sam protiv bilo kakvih podizanja tenzija, netrpeljivosti ili ne daj Bože mržnje!

Apsolutno sam za to da pravda bude zadovoljena, da svatko odgovara za svoja zlodjela, međutim, očito je da je to u ovoj nakaradnoj državi nemoguće.

Dakle, ova država je sklepana upravo po mjeri kriminalaca i zločinaca, jer, te vrste ovom državom gospodari od njezinog nastanka, no, o tom po tom, ovdje sam se želio osvrnuti na jedno drugo događanje koje se ponavlja već dulje vrijeme, a radi se o malonogometnim turnirima u povodu ovoga ili onoga, sasvim je svejedno.

Mi kao općina smo najsličniji državi, barem po nakaradnosti!!!

U moru događanja uoči Dana općine koji su šablonski, obilasci projekata,  i po nekoliko godina se obilaze isti projekti nikad završeni, te niz kulturnih i inih društvenih događanja, odvija se malonogometni turnir.

Lijepo druženje, dobra zabava i odlične nagrade.

Zaista je turnir hvale vrijedan, jer tu se afirmiraju neke nove ekipe, neki novi igrači, ali dolaze i već afirmirani i dokazani igrači i ekipe.

To je možda i jedini događaj na koji nema zamjerke organizatoru.

Ali, ima nešto što teško razumljivo, a još teže prihvatljivo!!!

Naime, radi se o sastavima ekipa, točnije jedne ekipe.

Sve ekipe koje nose naziv poduzeća ili bilo koje ustanove koja financijski stoji iza ekipe mogu dovoditi igrače od kud žele i iz kojeg naroda žele, no jedna ekipa to NE SMIJE ni pod razno!!!

Radi se o ekipi koja se zove HVIDRA.

Nitko, ali nitko, nema pravo dati ekipi naziv po nekoj Udruzi iz Domovinskog rata, i onda dovesti igrače druge nacije!!!

Poglavito ne HVIDRA!!!

Nitko nema pravo u ime Udruga, a poglavito ne HVIDRE, dovoditi igrače iz drugih nacionalnosti čiji su očevi svojim  vatrenim djelovanjem napravili članove te Udruge!!!

Tako to biva kad si neki likove umisle da su Udruge jednako oni, i da su oni ti koji mogu raditi što žele pa taman to bilo u suprotnosti  sa zdravim razumom!!!

Ovim pokazuju tko su oni zapravo, to su obične uhljebničke skupine koje okupljaju političke beskičmenjake  koji prate političare u stopu, daju im potporu kad im prigusti, a oni njima zauzvrat daju novac i to je rezultat suradnje!!!

I onda se pitamo kako smo došli do ovakve situacije mi Hrvati u BiH?

Pa zapravo ne možemo ništa bolje ni očekivati od ovakvih političara koji nas “vode”, uz ovakve Udruge koje ih prate u stopu i daju im političku potporu u svemu.

Ljudi koji imaju imalo obraza neće pljuvati po krvi prolivenoj tako da u ekipu HVIDRE dovode potomke onih čiji su očevi ubijali ili ranjavali ratnike!!!

Ti koji to rade su NIŠTA!!!

To su ljudske i moralne NULE!!!

To su te moralne nule koje se kriju iza Udruga i love u mutnom!

To su ti koji uvijek daju potporu političarima, a oni im za uzvrat daju novac!!!

Zanima me kakve to moralne nakaze mogu biti kad tako jeftino prodaju krv ratničku!??

No, narod bi rekao, “tako to rade oni koji sjednu na obraz”!!!

Kakva vlast, takve i Udruge, opet bi narod rekao “našla krpa zakrpu”!!!

Postaviš korumpiranog i tvoj je sluga!!!

Jadno je da jadnije biti ne može, ratnici šute, a lešinare rovare!!!

Još nam samo Bog može pomoći!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)