Rama je izabrala!!!

Taman smo se navikli na tišinu poslije onih “milozvučnih” predizbornih obećanja, i vratili se u ono naše svakodnevno sivilo koje ostade poslije te gungule.

 

Piše: Ivan Filipović

 

I evo ga, konačno su objavljeni i službeni rezultati lokalnih izbora u BiH.

Dakle, službeno je potvrđen broj i imena vijećnika, imena načelnika i gradonačelnika, i tu, osim možda kroz neke pravne procedure i bitke u nekim mjestima, neće biti nikakvih značajnih promjena.

A sumnjam i u te pravne bitke, jer pouzdati se u pravnu pravednost u ovoj državi, to je isto pouzdati se u dobitak lota i čekati taj dobitak ništa ne radeći!

Dakle, što je tu je!

Narod je rekao svoje, a prije toga su im kandidati rekli svoje, jedni su pričali i nudili Programe, jedni su kupovali i nudili novac i druge “usluge”, jedni su vršili pritiske, uglavnom proces je završen.

Pa tako i kod nas u Rami, Rama je odabrala!!!

Rama je dala povjerenje osobama koje su ne tako davno kidali križiće djeci u školi, koji se danas izjašnjavaju sve osim Hrvata i Katolika, koji u školi djeci pričaju kako neće ni krstiti svoju djecu, kojima nacija i vjera ne znače ništa, dakle, takvi su izbor Ramljaka!!??

Što bi rekao koalicijski partner vladajućih, MAŠALA Ramljaci, MAŠALA!!!

Tako su i moji Oraščani i Proslapljani izabrali, i oni su odlučili većinsko povjerenje dati onima koji su nam napravili KATASTROFU od ceste!

Oni su dali povjerenje onima koji jedino naš kraj svjesno i namjerno drže bez organiziranog odvoza smeća kako bi nicale masovne divlje deponije po terenu!

Unatoč tome svemu, odlučili su!!!

Opet bi koalicijski partner rekao, MAŠALA, MAŠALA, vi odozgor!!!

I na kraju, Rama je odlučila da je do kraja, ili barem do njezina kraja, vode likovi koji su uništili i upropastili sve gospodarstvo koje je bilo u Rami i egzistiralo, koji su uništili i opljačkali sva ramska poduzeća!

Ti su se “stručnjaci” okupili u taj “stručni tim” koji tako STRUČNO uzima RAMSKI NOVAC iz proračuna, i to svi ti “stručnjaci” koji su uništili i opljačkali sve što se moglo opljačkati u Rami!!!

To rade toliko “stručno” da im svi DOBRO PLAĆENI tužitelji čuvaju leđa, i za to su, kažu, jako dobro plaćeni!!??

U i oko tog “stručnog tima” su i obavještajci svih režima i boja i njihovi potomci, i uža i šira rodbina!!!

Sad su im svojim glasovima dali povjerenje i dali im općinu u ruke, da Hrvate rasele, da novce strpaju u vlastite džepove!!!

Ramljaci dragi, to je vaš izbor i uživajte u svome izboru!

Ja se nikada neću složiti s takvim načinom rada i s ovakvim maćehinskim odnosom vlastodržaca prema mome kraju, i dokle god budem živ govoriti će, pisati i pričati o tome, a vi koji ste tako odlučili, UŽIVAJTE!!!

Evo, i ja se pridružujem vašem koalicijskom partneru i kažem vam, MAŠALA Ramljaci!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)