Tko tu koga pravi budalom???

Za one koji ne vjeruju fotografijama neka dođu i uvjere se ako vjeruju svojim očima!!!

 

Piše: Ivan Filipović

Kažu da fotografija ili slika govori više od tisuću riječi!!??

Evo ja ću priložiti nekoliko fotografija koje će zamijeniti nekoliko tisuća riječi, a ja ću dodati tek nekoliko da objasnim o čemu se radi.

Prije dvije godine počelo je asfaltiranje puta od Orašca preko Proslapa do Kozla.

U toj prvoj etapi, te godine,  položen je asfalt na oko dva i pol kilometra, od toga oko 300 metara prema zaseoku Markešići.

Dakle, na zadnjim metrima asfalta u roku od tri dana niknula je trava što sam uredno fotografirao i objavio na što su izvođači radova HITNO reagirali, došli i isjekli spornu dionicu, postavili novi asfalt i odvezli ono što su izvadili tako nikad nismo saznali što je zapravo niknulo!??

Negdje oko sredine dionice koja je otišla prema Markešićima, točnije u Gaziljima je na sred ceste ove godine niknuo  ogroman i lijep busen trave, ovo je domaća autohtona trava!

To su radili Hercegovci, Grude Putovi, neki kažu Čovićevi ljudi zaduženi za izvlačenje ramskih novaca, i poslije njih raste trava!

Dakle, Hercegovci ne mogu bez trave!!!

Prošle godine je krenulo od tamo gdje su Hercegovci stali, ovaj put posao dobivaju Bosanci iz Livna, Livno Putovi.

Kažu da su to igrači devedesetke, Livanjske devedesetke, neki kažu Borjanina raja, kako god, Bosanci su završili i otišli.

Ostavili su puno nereda iza sebe, od otpada do rđava obraza, čast radnicima oni su radili kako im je rečeno!!!

Kad su završili tu dionicu nadzor je išao u kontrolu, vadili su na par mjesta asfalt i mjerili debljinu, i na tim je mjestima rezultat zadovoljavajući, kažu!?

Međutim, evo primjer gdje nije trebalo rezati ni vaditi asfalt, evo se pokazale rupe same od sebe gdje se očito vidi tek centimetar dva debljina tog asfalta!!!

Znam neki će reći bolje išta nego ništa, je to je tako, ali ako se veće platilo kao da je posao vrhunski napravljen onda se moralo tako i napraviti!!!

Dakle, trebalo je tražiti od izvođača da otklone sve greške i nedostatke, ili im odbiti u plaćanju!!!

Ovako nam se smiju i Hercegovci i Bosanci kako levate glupe Ramljake!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)