Treba nekome “jebati majku”!!!

Kažu da je Rama plodno tlo za kriminal i korupciju!

Čiju i koju, pitam?

Onu koji vlastodršci rade i podupiru, veli mi jedan Livnjak na “privremenom radu” u Rami!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Jedan od dokaza za to.

Evo ga, početak ceste Izlaz Orašac.

Za onoga tko dolazi prvi put nema nikakvih obavjesti, nikakvih znakova i naznaka da se tamo dalje negdje nešto radi!

Ni natpisa o izvođenju radova, ni imena izvođača radova, ni imena investitora, ni rok početka radova, ni rok završetka radova, dakle nema ništa!!!

Pošto je već bilo asfaltirano nekih 1700 metara bilo ja za nadati se i očekivati da kad prođeš tu dionicu da će biti ta ploča koja je trebala biti na Izlazu, ali ništa, prođeš i taj novi asfalt i opet nikakvih ploča ni obavjesti!

Tek malo naprijed nađe se po neki prometni znak pored ceste koji su uglavnom upozoravajući, i to je sve!

Idemo dalje, vozimo se lošom cestom koju učiniše još lošijom oni što raskopaše i razvališe i ono što je prije bilo loše!

Tek tamo negdje oko sredine  te “priče” nalazimo dva radna stroja bez ijednog radnika, oni su tu parkirani i prkose vremenu i daju naslutiti da bi se tu trebalo nešto raditi!

Međutim, kako idemo još naprijed naći ćemo još goru dionicu od one prije gdje su ti parkirani strojevi nešto malo prčkali i odustali!

Izgleda, kako su neizvjesni  lokalni izbori tako je i neizvjesnost ove ceste evidentna!!!

Dakle, to potvrđuje moju tvrdnju da je ova cesta uzročno i posljedično vezana za ove lokalne izbore!!!

Međutim, kao što rekoh kako su neizvjesno vrijeme održavanja lokalnih izbora tako je jednako neizvjesna i budućnost ove lokalne ceste!!!

A način i aljkavost izvođača radova potvrđuje činjenicu da su se oni toliko udomaćili kod ovih investitora da mogu što hoće i da mogu kako hoće, jer neće ih ni upozoriti ne li nešto drugo napraviti ni nadzorni na tim radovima, a da ne govorimo o inspekciji!!!

Dakle, ovdje je sve na istom principu.

I što je najgore od svega, ako se netko tko ovo sve vidi i živi svaki dan, ako ovo primijeti ili zabilježi i nešto o tome kaže i spomene, automatski postaje “državni neprijatelj”!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)