Socijalna distanca ili razmak?

Piše: Ivan Filipović

 

U ovom vremenu, vremenu kad se dikatura pokušava uvesti na mala vrata, jedine dostupne vijesti na službenim i državnim medijima su one koje plasiraju ti razni “stožeri i stožeraši”, od vrha do općinskih razina!

Dakle, stožeri su uzeli sve pod kontrolu!

Stožeri su uveli diktaturu i čvrsto ju drže, a plasiraju nam vijesti samo one za koje oni misle da su dobre i da ih trebamo i moramo čuti!

Jedna od glavnih preporuka tih Stožera je  držanje “socijalne distance”.

Gospodo, vi ste se već odavno socijalno distancirali od naroda da ju je više nemoguće staviti van snage!!!

Socijalne distanca je napravljena u ono vrijeme kad su odabrani porobili sve, porobili države, porobili gospodarstvo, porobili narode, ljude, i kad su sve to pretvorili u svoje vlasništvo, a od naroda su napravili tek vjerne sluge koje im služe u održavanju vlasti, kao jeftina radna snaga i pokorne sluge u vrijeme izbora!!!

Dakle, stalno ponavljaju tu tezu kako treba držati socijalnu distancu, a oni su to zapravo davno uradili!

Međutim, ono što bi trebalo značiti ta njihova preporuka, prevedeno na narodski jezik, je držati dovoljan razmak između osoba tako da se smanji mogućnost mogućeg prijenosa virusa!

To nema nikakve veze sa držanjem socijalne distance, jer socijalna distanca je socijalna razlika između slijeva u društvu, a to su upravo uradili ti koji zagovaraju tu socijalnu distancu!!!

Oni su navikli živjeti u socijalnoj distanci, i sad je uporno naglašavaju bojeći se da ju ne izgube, a zapravo ta njihova socijalna distanca koju oni preporučaju je ovo što sam maloprije rekao, i trebalo bi se primjenjivati u ovo vrijeme, dovoljan razmak između osoba radi mogućeg prijenosa virusa!

Međutim, jedna stara izreka i pjesma kaže “navika je od ljubavi jača”, pa evo, “stožeraši” to potvrđuju iz dana u dan!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)