Ubili su HDZ!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Ubijen je u smislu da je prestao biti onaj izvorni, ono što je bio početkom devedesetih.

Unatoč činjenici da se aktualno vodstvo uoči svakih izbora kiti tom izvornošću i njezinim prvim predsjednikom.

Međutim, u nedjelju smo vidjeli da se HDZ vratio svojim korijenima, ali se nije vratio onima koji su istinski stvarali HDZ s namjerom da uz njega i preko njega dođu do hrvatske Slobode.

Nego se vratio onim korijenima koji su u isto vrijeme dok su ovi radili na Slobodi, ušla u HDZ iz KP i svih njezinih službi s ciljem da nastavi vladati Hrvatskom i svim njezinim institucijama, jer bilo je očigledno da su promjene tu, da će se promjene dogoditi, a oni su uvježbani tako da se prilagođavaju, da ne gube pozicije, a boje i dresovi im ionako nisu važni, ni ime kluba!

E upravo takvima je se vratio HDZ!!!

Kako objasniti činjenicu da su potporu aktualnom predsjedniku  koji je dobio reizbornost, davali potporu likovi poput notornog Manolića, pogledajmo kako Dean Jović likuje , potporu mu daje Pupovac, potporu mu daju Opačićka i sav taj ološ koji su bili u vrijeme Domovinskog rata na drugoj strani, od pete kolone preko sekretarice Jovana Raškovića do sudionika s oružjem u rušenju Hrvatske, i sve te ekipe koje nikad nisu bile za Hrvatsku, koje su živjele i žive parazitski na leđima Hrvatske!

Oni daju potporu i likuju nad pobjedom postojeće ekipe u HDZ-u, a ta ekipa je pokazala da joj više znače želje Brisela i domaćih neprijatelja od želja i potreba hrvatskog naroda koji je izborio Slobodu!

Tužna je činjenica da je to tako, međutim, sama činjenica da pored stalnog mantranja o nekakvih dvjesto do tristo tisuća članova, a za Plenkovića glasa pedesetak tisuća, navodno!??

Dakle, to kazuje sve!

Činjenica da je tek četvrtina članstva izišla na izbore kazuje sve!

Tri četvrtine su razočarane!

Tri četvrtine nisu vidjele ništa dobroga ni u onoj drugoj ponuđenoj strani, onoj navodnoj alternativi, a bili su ista ekipa svo ovo vrijeme!

Kako god, ovo je gubitak za Hrvatsku!

Ima jedno rješenje.

Jedino rješenje je hrvatski narod koji je uspavan, uljuljan, prepustio se tijeku vremena da ga nosi, pa gdje ga donese!

Sljedeći parlamentarni izbori su prilika, možda i zadnja, da hrvatski narod uzme sudbinu Hrvatske u svoje ruke, i da vrati Hrvatsku kamo i pripada, da je vrati hrvatskom narodu, sve drugo je čisti promašaj!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)