Demografija na hrvatski način!

Demografska obnova, želja političkih vlastodržaca, ili tek puste floskule?

Piše: Ivan Filipović

Svjedoci smo ovih dana kako su puna usta hrvatskim vlastodršcima priče o demografskoj obnovi Hrvata.
Uz pedere i “pederuše” to je glavna tema hrvatske političke i društvene stvarnosti, što priznat ćete, ne ide zajedno!??
Vrhunac priče o demografskoj obnovi bio je jučer, ponedjeljak, kad predsjednica iznosi svoj plan demografske obnove, ministrica pred kamerama priča kako je presjedničin plan skoro pa isti kao i njihov, Vladin, a u Mostaru se sastali oni koji odlučuju u ime Hrvata BiH pa i oni “opleli” po demografiji!?!?
Iskreno, prilično zbunjujuće!
Tek dva dana prije medijske galame oko demografske obnove Hrvata, u srcu Hrvatske, u Zagrebu “duga” je bljesnula u “čarolijama” svojih boja!
Tamo se uz nekoliko istinskih pedera i “pederuša” okupio i jedan broj političkih pedera i “pederuša” koji su svojim pojavama dali do znanja Hrvatima kakvu Hrvatsku žele!!!
Ni to ne bi bilo strašno da ti politički pederi i “pederuše” ne odlučuju o sudbini Hrvata i Hrvatske, jer, oni su vlastodršci bez kojih Plenković ništa ne može!!!
Istina, nije se tamo vidjelo HDZ-ovaca, koje li simbolike, ali je Plenković pokazao što misli o tome kada ga razni briselski dužnosnici hvataju za guzicu po briselskim hodnicima!
Ni to ne bi bilo strašno da Hrvati nisu rekli što žele i kako razmišljaju, istina pomalo stidljivo, ali ipak su rekli.
Na onim skupovima pod nazivom “Hod za život” je sve rečeno, ali tamo su došli tek rijetki oporbeni političari koji osjete bilo svoga naroda.
I sad, neka mi netko objasni kako oni što ignoriraju Hod za život, a dolaze i podupiru pedere i “pederuše” mogu uopće pričati o demografskoj obnovi?
Znaju li oni da oni “dugini ratnici” ne mogu doprinijeti demografiji?
A i da mogu, da se svi oni tamo nazočni “otronje” to je tek par tisuća novih “duginih ratnika” koji ni na koji način ne mogu popraviti demografsko stanje nacije!
No, svi oni zajedno, oni stvarni pederi i “pederuše” i oni politički pederi i “pederuše” su itekako odgovorni što je ovakvo katastrofalno demografsko stanje hrvatskoga naroda!
Oni su svojim politikama “dugine ratnike” doveli u prednost nad hrvatskim narodom u svim državnim institucijama gdje se posao siguran i plaća redovna i dobra!
A oni Hrvati koji su normalni i koji stvaraju novi život moraju u svijet bijeli u potrazi za kruhom svagdašnjim jer tu za njih nema mjesta!!!
Iz svega navedenog, viđenog i ne viđenog, može se zaključiti samo jedno, uz ovakve vlastodršce Hrvatska i Herceg-Bosna će ostati bez Hrvata, A VEĆINU ĆE IMATI NOVA NACIJA KODNOG IMENA”PEDERI I PEDERUŠE”!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)