Komunizam, najveće zlo koje je snašlo Hrvate, ikada!

Poštovani, kroz serijal ću pokušati opisati barem dio zlodjela počinjenih od strane i pod okriljem komunista i komunizma.
Ovo je tematika o kojoj bi trebalo stalno pričati, i pisati i opet se ne bi moglo reći sve što su počinili hrvatskome narodu.
Ali, o tome se premalo i piše i govori, valjda zbog toga što oni i njihovi potomci još drže sudbinu hrvatskoga naroda u svojim šapama!?

Povijest je puna raznih nedaća koje su snašle mnoge narode.
Najveće zlo koje je snašlo naš hrvatski narod kroz njegovu dugu i burnu povijest je, zasigurno, komunizam!
Uvjeren sam u to, ali sam također uvjeren da će to osporavati mnogi akteri tih nedaća i njihovi potomci koji, uglavnom, i danas drže sudbinu hrvatskoga naroda u svojim rukama.
Imali su Hrvati kroz povijest raznih osvajača i otimača zemlje, raznih “ugnjetača” i otimača slobode, raznih “gazitelja” temeljnih ljudskih prava, ali, to što su Hrvatima uradili komunisti i njihove tvorevine OZNA; UDBA; KOS,…, to je neusporedivo s bilo čim!

U vrijeme trajanja NDH, ta zločinačka tvorevina partija je bila divlja jer su njezina staništa bila po šumama i gorama, daleko od civilizacije, ali i od bilo kakvih opasnosti.
S vremena na vrijeme bi se izvlačili iz tih svojih šumskih brloga i upadali u mjesta gdje žive Hrvati i radili pokolje nad civilima jer tamo nije bilo vojske NDH da ih zaštiti.
Po čitavom prostoru tadašnje NDH su mnoge jame u koje su ti divljaci bacali ubijene ali i žive Hrvate, civile, pokazujući sav svoj urođeni ubilački nagon , a pojačan životom i boravkom u divljini, po šumama i gorama!

Po završetku rata su se priključili “saveznicima” i opet pokazali sav svoj divljački nagon nad onima koji su primivši vijest o kapitulaciji predali se i položili oružje.
Vjerovali su kako će činom predaje i polaganja oružja sačuvati živote što je i u skladu sa svim Konvencijama o ratovanju.
Ali, za te divljake nisu vrijedile niti Konvencije niti bilo koje druge ljudske i moralne vrijednosti!

Oni su baš nad tim vojnicima koji su položili oružje pokazali svo svoje divljaštvo i svo svoje “umijeće ratovanja”!!!
Čitav tadašnji prostor NDH je prepun znanih i neznanih mjesta i lokacija gdje su ubačeni ili zatrpani ti nesretnici koji su vjerovali kako se predaju vojsci, a ne BANDI!!!
No, ovdje želim jasno i glasno istaknuti kako hrvatski vojnik i hrvatska vojska nikada, ali baš nikada, nisu u borbama bježali ni od petokrake ni od kokarde koje su 1945. udružile snage i stvorile “titovu armiju” koja je počinila neopisivo zlo Hrvatima!!!

Nastavlja se…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)