Plenković na agresorskom derneku

Piše: Ivan Filipović

Već godinama, desetljećima, pred očima svekolikog puka hrvatskoga, ja bih rekao i uz pomoć istoga, odvija se postupno uništavanje Hrvatske kao države i Hrvata kao naroda!!!

U tome vremenskom periodu Hrvatsku su napala i silno ju razaraju nekoliko karcinoma.

A najveći karcinomi koji razaraju Hrvatsku i Hrvate su: izdajnički hrvatski vlastodršci koji su u službi nekih drugih umjesto hrvatskoga naroda, potom slijede “SPC” koja je sve više nego crkva, a najviše kriminalna organizacija kojoj je glavni poziv huškanje na ratove, onda dolazi “SDSS”, stranka koja je osnovana prije rata i zvala se “SDS”, osnivač joj je Jovan Rašković, a taj “SDS” je pokretač balvan revolucije i svega zla koje je proizišlo iz toga. Kasnije su je aktivirali neki novi ratni zločinci, dodali joj još jedan “S” u naziv, a glavnu riječ uzima Milorad Pupovac pod čijim je patronatom Hrvatskoj učinjeno najviše zla od prestanka rata!!!

I na kraju, a moglo je biti i na početku, jer kako god poredamo ove karcinome nećemo pogriješiti, je Jasenovac.
Jasenovac koji je srpska izmišljotina kojom terorizira Hrvate i Hrvatsku skoro stoljeće.

Jasenovac mora biti iskopan i istražen do detalja, a rezultate iskopavanja i istrage treba prihvatiti i odbaciti mitove i laži koje hrane srpsku mržnju prema Hrvatima i Hrvatskoj!!!

To su najveći karcinomi koji uništavaju Hrvate i Hrvatsku, a koji se mogu riješiti laganim “operativnim zahvatom”!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)