Troglavo predsjedništvo, predmet sprdnje ili vjerodostojnost???

Svaki javni nastup troglavog predsjedništva oslikava stvarno stanje države iz koje dolaze, a ono je KATASTROFA!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Otišlo troglavo predsjedništvo BiH u Pariz, dva muslimanska člana i jedan srpski jer Hrvati u ovoj priči nemaju svoga člana predsjedništva jer ni jedno od njih troje nisu birali.

Otišli na razgovor kod, između ostalih, i predsjednika Francuske.

I naravno, politika k’o politika, crveni tepisi, kišobrani, glamur, licemjerje i opet licemjerje…

I eto, Makron rekao nešto što njih troje nikako usuglasiti što je zapravo rekao!??

Denis Bećirević grmi eterom kako mu (im?) je rečeno kako Francuska kao najmoćnija vojna sila EU apsolutno stoji iza BiH i podržava njezin integritet i suverenitet.

Zapravo, Makron nije ništa rekao što i Hrvati u BiH ne misle i ne žele BiH!

Dakle, i Hrvati u BiH ne žele ništa drugo no što je Makron podržao u svojoj izjavi Denisu Bećireviću, integritet i suverenitet BiH, ali ne u ovakvim okolnostima, ne ovakvim uvjetima!!!

Taj integritet i cjelovitost BiH podrazumijeva i jednakopravnost naroda koji u njoj žive!

To bi bilo i realno kad bi umjesto Komšića kojega su Muslimani izabrali svojim glasovima i nametnuli ga Hrvatima, tamo sjedio bilo tko od Hrvata kojega su birali Hrvati, bez obzira na njegovu vrijednost, političku opciju, jedino bi mjerodavno bili da ga biraju i izaberu Hrvati!!

Dakle, u ovoj priči to nemamo, i ne samo u ovoj priči nego  puno priča je prošlo u ovakvoj političkoj prijevari!!!

Ali Makronu to ne smeta, on priča priče, a priča priče kako bi zadovoljio uši dvojice muslimanskih članova predsjedništva.

Što zapravo Makron podržava?

Isto ono što je Francuska podržavala i devedesetih, opstanak Jugoslavije, nije im uspjelo, radili su sve da Hrvati ne dobiju nacionalnu državu i nacionalnu slobodu!

I danas Makron zastupa slične politike, njega BiH podsjeća ja Jugoslaviju i on bi najsretniji bio da BiH postane mala Jugoslavija ili Jugoslavija u malom koja bi sačuvala barem uspomenu na onu nekadašnju “moćnu i nesvrstanu”!!!

Na njihovu žalost, vrijeme je učinilo svoje, puno se toga izmijenilo osim u glavama pojedinih likova tipa Makrona, tipa Bećirovića, tipa Komšića!!!

Dakle, gospodo, možete ići kamo god hoćete, može vam Makron pričati priče kakve želite čuti i svi “makroni” ovoga svijeta, ali nikad nećete doživjeti, nikada, da Hrvati u BiH prihvate taj vaš terorizam koji provodite nad Hrvatima u BiH!!!

Nikada nećete vidjeti kako Hrvati prihvaćaju Komšića kojega nam vi namećete svojim glasovima!

To vam mora biti jasni i tu vam ne mogu pomoći nikakvi “makroni”, “erdogani” ni nikakve moćne sile svijeta.

Uostalom, to se pokazalo kroz povijest, možete nas terorizirati jedno određeno vrijeme i do jedne mjere, ali u konačnici nikad, ali baš nikad nećete imati Hrvate pod kontrolom i nećete imati Hrvate kao smokvine listove u mnogo čemu, a zapravo u životu će biti tek obično vaše roblje!

To zaboravite i tu vam nitko pomoći ne može, jer Hrvati su to Spremni životima braniti, branili su kroz povijest i braniti će opet bude li trebalo!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)