Dobro se mi i držimo tko nas sve “zastupa”!!!

Koliko čovjek mora biti jadan da se odrekne nacije svojih roditelja, ili oni ne valjaju ili onaj tko se odrekne???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Zanimljivo je kako se upravo sad, ovih dana, i zašto baš sad, oglasio Zlatko Miletić, nekad prvi policajac u BiH, čiji je otac Srbin, a majka Muslimanka, a on se za potrebe popune dobrih pozicija izjasnio kao Hrvat, možeš misliti kakvog “Hrvata” može napraviti Srbin u Muslimanki!??

Zanimljiv je trenutak Zlatkovog progovaranja o Čengićima, Bin Ladenima, i tih kriminalnih radnji  koje je SDA radila sve godine poslije rata, a sve to vrijeme Miletić je bio unutar policijskih struktura, čak je jedan dulji period bio prvi policajac Federacije BiH!!!

Dakle, nije istina da Miletić i tada nije znao sve o čemu danas priča.

Znao je on, itekako je znao, međutim, Miletić radi onako kako mu “savjest” nalaže, onako kako mu nacionalno uvjerenje dirigira, rođen od oca Srbina i majke Muslimanke, a on se izjašnjava kao Hrvat, e takva mu je i savjest kao i nacionalnost!!!

Znači, SDA je otišao s vlasti i Miletić je osjetio trenutak za objaviti priču o spoznaji suradnje Hasana Čengića, Bin Ladena, mada je javna tajna kako su Izetbegovići i Bin Laden surađivali, o pljački novca, o tome se zna puno, ali je Miletić šutio!!!

Ne progovara Miletić da zaštiti Hrvate.

Ne, Miletić progovara tek da kaže kako on puno toga zna.

On je svjestan da je izdao, prije svega službu u kojoj je radio, a da ne kažem narod čijim se članom izjašnjavao bez ikakvog pokrića, pa mu je proradila savjest, i eto, mora se s nečim opravdati, a najlakše je opravdanje okriviti nekoga trećega!

I evo, on je sad našao  okriviti SDA i njegove kadrove za suradnju islamističkim teroristima, za pljačku novca, i sve to stoji, Miletić nije rekao ništa novo, Miletić nije rekao ništa što se ne zna, međutim, Miletić je sve to što je rekao, rekao kasno!!!

Miletić nije Hrvat ni po čemu, osim po političkoj potrebi, ali da je ikakav patriota, da je ikakav čovjek, on bi sve to rekao u vrijeme dok je bio na poziciji!!!

Ustao bi rekao DOSTA, jer on je imao ovlasti, mogao je tada, ali ne, tada je SDA vladao, SDA je njega i gurao kao “Hrvata”, i on je znao ako išta progovori njega više nema tu, na poziciji, i zato je šutio!!!

Sada je SDA otišao, on se opet uhljebio na krilima hrvatstva, popunio opet hrvatsku kvotu, zasjeo u Dom naroda, hrvatski dio, i on sada progovara.

Dakle, iz njega progovara savjest, prljava savjest, grižnja savjesti koja mu ne da mira!!!

On je čitavo vrijeme znao sve o ubojstvu Joze Leutara, odgovorno tvrdim, možda ne zna tko je postavio bombu pod auto, ali zna  tko stoji iza toga!!!

Biti u vrhu policije ili prvi čovjek te policije, a ne znati to, nemoguće!

Ali, nalogodavci su bili dužnosnici SDA, a izvršitelji ubojice iz AID-a, pod pokroviteljstvom tih terorističkim islamističkih ćelija kojih je i dana puna BiH!!!

Jozo je došao do nekih podataka i informacija, i zbog toga je Jozo morao umrijeti, Jozo je morao umrijeti kako bi živjela ta SDA-ova laž i AID-ovi krakovi koji su još uvijek živi i od kojih Miletić još uvijek strahuje!!!

E to je poanta priče.

Miletiću, ako si zaista patriota kakvim se predstavljaš, ako si “bosanac” bez presedana, neopterećen ničim osim tim svojim “bosanstvom”, ako si policajac u duši i profesiji, onda si to morao puno ranije progovoriti!!!

Trebao si progovoriti dok je bilo vrijeme!

Da si pričao na vrijeme i da si bio tako revan u svome poslu kako pričaš možda bi Jozo Leutar bio živ?

Da si Jozi dojavio ono što si znao, a Jozo ti je doministar, možda bi Jozo bio živ?

Ali ne, Miletiću, ti si kukavičje jaje koje su Muslimani preko SDA podmetnuli nama Hrvatima, na žalost nisi jedini!!!

I ne samo, to ti si bio kukavičje jaje i u svome poslu, bio si i ostao klasični uhljeb, radim tamo gdje radim i radim da me ne zaboli glava ni od čega i trudim se što više mogu da ne radim svoj posao!!!

Jer ako radio posao policajca kako treba onda će mnoge oko tebe, mnoge kriminalce, mnoge lopove, mnoge ubojice, “zaboliti glava”, a mnogi od njih ili njihovi prijatelji su u vlasti, i ako radio posao kako treba onda će tebe “zaboliti glava”, a ne njih!!!

Taj postulat te vodi.

Ima jedna narodna koja kaže; “poslije jebanja nema kajanja”!!!

Miletiću, trebao si progovoriti davno.

Pitanje je što ćeš napraviti ako se SDA vrati na vlast?

Hoćeš li povlačiti riječi?

Hoćeš li parafrazirati kako su izvučene iz konteksta?

Ne Miletiću, ti ćeš se opet prilagoditi i varakati, ali je problem što čitavo vrije poslije rata parazitiraš na na hrvatskom biću sišući hrvatsku krv!!!

Dakle, ti si parazit na hrvatskom biću koji siše hrvatsku krv i ubija ga lagano, i za to si dobro plaćen, između ostaloga i od hrvatskoga naroda!!!

Tu je problem, svi mi znao tko sve “spava” po BiH i čeka zapovijed, a ti to znaš bolje od nas i štuiš.

Upozori na vrijeme!

Ne, ti čekaš da nekoga ubiju, netko pogine, dogodi se teroristički čin s ogromnim žrtvama pa ćeš onda palamuditi kako se to moglo spriječiti da se tebe slušalo!!!

Kako će te se slušati kad ne pričaš, ili pričaš kasno, pričaš poslije događaja?

Miletiću, sve što si rekao znamo i mi obični smrtnici.

Ono što ti znaš nećeš o tome pričati, a ono što ti znaš bi puno toga otkrilo, rasvijetlilo i dovelo krivce tamo gdje im je mjesto!

Možda bi neki ljudi koji su ubijeni u tim raznim AID-ovim terorističkim činovima našli smiraj, ako ništa barem bi obitelji našle smiraj  saznanjem tko je ubojica i nalogodavac!!!

Ali ne, teško ćeš ti to napraviti, jer fali tebi nešto, možda si i dobar policajac, ali ti fali nešto ljudskosti da kažeš istinu!!!

A dobar čovjek ne može biti čovjek bez identiteta, čovjek čiji su roditelji različitih nacija, a on se izjasni neko drugom s kojom oni nemaju ništa!!!

Čovjek koji se odriče svoga identiteta, svoga temelja, svoga iskona, svoga merituma, to nije čovjek!!!

Čovjek bez korijena je ništa, pune vjetar i odnese ga!!!

Iskreno, sve navedeno vidim u tebi!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)