Ubojice vlastitoga naroda!!!


Narod koji trpi tolika poniženja nije dostojan zvati se NARODOM!!!

Piše: Ivan Filipović

Hrvatima je gore sada nego u ratu!!!

U ratu se znalo gdje je neprijatelj, barem otprilike.

Znali su se pravci djelovanja neprijatelja i mogući pokušaji diverzije.

Istina, i tada je bilo pete kolone koje su sve radile da oslabe obrambenu moći i prikažu hrvatsku vlast u najgorem mogućem izdanju u očima stranih moćnika!!!

Ali, ratnici na crtama obrane su imali kontrolu nad onim što su nadzirali.

Danas je puno gore!

Danas apsolutnu kontrolu nad državom imaju dezertersko četničke strukture!!!

Vladu, Sabor, Pravosuđe, medije i svaku poru koja državu čini državom kontroliraju te strukture!!!

U Srbiji koja je izvršila agresiju na Hrvatsku i pet godina držala trećinu Hrvatske pod okupacijom i koja je izgubila rat, vlast obnaša četnički pokret!!!

Oni otvaraju spomenik u Beogradu Draži Mihajloviću.

Ne bi to bilo čak ni tako strašno da ga nisu postavili nasuprot Katoličke crkve u koju dolaze još rijetki preostali Hrvati u Beogradu.

Nije on slučajno baš tu postavljan, to je čista poruka Hrvatima što ih čeka!!!

Službena vlast u Hrvatskoj ne reagira, ili mlako reagira poslije silnih  medijskih pritisaka onih rijetkih medija u Hrvatskoj koji nisu u srpskom vlasništvu i pod  kontrolom vlastodržaca!!!

Uostalom, iluzorno je od “hrvatskih” vlastodržaca očekivati ozbiljniju reakciju na to kad su upravo oni rehabilitirali četništvo prije Srbije!!!

Obiđite Hrvatsku, poglavito one bivše okupirane dijelove, i vidjeti ćete na sve strane četničkih simbola i spomenika koje čuva “hrvatska” policija!!!

Da do kraja otkriju svoju moć ali i uvjerenje događaju se dvije naizgled nepovezane stvari ali itekako povezane!!!

U Splitu te orjunaško četničke strukture postavljaju spomenik najvećem mrzitelju Hrvata i Hrvatske koji je otpisao i “voljeni Ajduk” zbog petokrake i koji je molio Miloševića da pošalje tenkove i pobije Hrvate kako bi opstala njegova draga otadžbina!!!

U isto vrijeme, u istom Splitu skrnave spomenik poginulim HOS-ovcima, pod okriljem noći ali bez straha jer su iza njih vlastodršci!!!

U Zagrebu ta ista jugo četnička klika ponovno sudi i osuđuje Branimira Glavaša, čovjeka koji je organizirao obranu Osijeka i bez koga, sasvim sigurno, u Osijeku ne bilo kako je bilo!!!

Dakle, opet te pravosudne jugo četničke strukture prkose Hrvatima, džabe ste ginuli, opet vam mi sudimo po svojim aršinima!!!

I da bude do kraja jadno, sve to rade uoči 18. studenoga, dana na koji se obilježava masakr nad Vukovarom i Škabrnjom!!!

Prijatelji dragi, ako i preko ovoga prijeđemo, pitanje je jesmo li uopće zaslužili imati Svoju Domovinu???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)