Briga za narod ili licemjerje???

Zanimljiv naslov na još zanimljivijem mediju, Hercegovina. info se pita ” Ima li Čović oporbu i što mu poručuje”?

 

 

Piše: Ivan Filipović

 

Naravno da o toj temi treba raspraviti, i dobro i raspraviti, i uraditi sve da Hrvati steknu pluralizam i mogućnost izbora između više ponuđenoga, ali to će biti moguće tek kad se izbornim zakonom zaustavi silovanje volje hrvatskih birača!!!

Činjenica je da je HNS praktički jedini koji može barem donekle zaustaviti ovu majorizaciju i političko silovanje Hrvata u BiH!!!

Znam, to je zadnje što bih poželio kao Hrvat.

Međutim, imali smo priliku gledati kako izgleda kad se razvlasti volja Hrvata i vlast se napravi od sitnih duša i velikih guzica proisteklih iz hrvatskog naroda!!!

Prva takva vlast je formirana je nakon izbora 2000. godine kad su vlast u Federaciji sastavili ” Demokratska alternativa za promjene” koju su činile tri ključne stranke i još desetak minornih mahom građanske orijentacije.

Vlast su činili SDP, SBiH i NHI.

Ove prve dvije su i mogle donekle pokriti volju muslimanskog naroda, ali NHI je dobio 1% glasova i jedan mandat u PS BiH!!!

Možete zamisliti koliki je kapacitet imao NHI, ali su im u pomoć pritekli kolege iz partije i popunili sve hrvatske pozicije raznim tukama i križanovićima, a tada je začet i politički karcinom hrvatskog naroda uzgojen u muslimanskom inkubatoru zvani Željko Komšić!!!

Onda je 2010. godine opet silovana volja hrvatskih birača.

Formirana je “Platforma” koja je formirala vlast bez izborne volje Hrvata BiH, uz pomoć protektora koji su sudjelovali u oba silovanja izborne volje Hrvata BiH!!!

Tada je tandem HSP-Lijanovići za malo vlasti pogazili volju naroda iz kojega potječu!!!

Znamo li genetiku tog tandema nije ni čudno.

Zubar koji od ustaše postade skojevac i podoficir koji je postao general, general bez pokrića i časti, u savezu s širokbriješkim mesarima koje su politički instalirali Amerikanci, pogazili su volju Hrvata za taj mandat vlasti!!!

Epilog je poznat, zubar i đeneral su politički mrtvaci, a mesari su kriminalci i lopovi koji su još uvijek na zasluženoj robiji!!!

Evo zašto sam ja za postojanje HNS-a, sve dok se izbornim zakonom ne regulira diskriminacija i majorizacija Hrvata BiH, i ni dana više!!!

No, malo ću o ovom zvučnom naslovu na tom čudnom portalu koji neodoljivo podsjeća na ove dvije varijante nasilja nad Hrvatima!!!

Pročitah izjave ovih nekih predsjednika i s nekima bih se složio.

HDZ 1990., HNP i HRS imaju legalitet pričati o HNS-u, ili su bili članovi, ili su još uvijek, a svi imaju u nazivu riječ hrvatska ili hrvatski.

Ali, najglasniji je prozorski vlastodržac koji u svojoj privatnoj političkoj partiji nema ništa hrvatsko!!!

Još gore od toga je to što u svojoj politici ima još manje hrvatskih interesa!!!

Najgore od svega je činjenica da je on i njegova partija u Prozoru oličenje Komšićeve DF, jer i njega u Prozoru kao i Komšića u BiH politički drže Muslimani, jer oni i ne ističu svoga kandidata za načelnika!!!

Uvjet za vjernost je izostavljanje iz imena partije, hrvatski ili hrvatska!!!

Ova briga i demagogija ovakvih političkih likova podsjeća na onu anegdotu kad je baba slušajući priče modernih djevojaka zaključila; ” brte, troje sam ih curom rodila, a vakog kurvaluka nisam upamtila”!!!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)