Milicijo ime li ti tvoje, što to radiš od Hrvatske moje!!!

Jesmo li mi Hrvati osuđeni na progone od strane antihrvatskih milicija???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Vratimo se stotinjak godina unatrag.

Sjetimo se te 1918. godine  kad je Grga Anđelinović, inače predak ovo dvoje jugo parazita koji dobro žive na hrvatskoj grbači, Vesne i Zorana, zapovjedio i sam pucao po Hrvatima koji su htjeli Slobodu izvan kraljevine.

Kasnije se hvalio u beogradskoj Skupštini, 26. travnja 1921. godine riječima; ” Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim”!!!

Tih godina je Grga Anđelinović je u krvi gušio hrvatsku slobodu u hrvatskoj krvi!!!

Skoro stoljeće kasnije njegovi potomci, Vesna i Zoran, opet guše hrvatsku slobodu i usput od toga dobro žive u Hrvatskoj!!!

Pogledajmo miliciju poslije 1945. godine i vidjet ćemo slične stvari.

Antihrvatska milicija, pod zaštitom petokrake i partije, guši, terorizira pa i ubija Hrvate gdje god su iskazali svoje hrvatstvo i želju za životom u slobodnoj Hrvatskoj, pod hrvatskom vlašću!!!

Dakle, i tu su gušeni pa i ubijani od strane antihrvatske milicije!!!

Sjetimo se 1972. godine i Hrvatskog proljeća.

Hrvati, studenti koji su skupili hrabrosti i pokušali takvo uređenje u kojemu će se Hrvati osjećati svoji u svojoj Domovini.

Ne, ni to nije uspjelo.

I to su antihrvatske milicije ugušili u krvi!!!

Mnogi su ubijeni!

Mnogi su robijali dugogodišnje robije zbog toga!

A mnogi su pobjegli iz Hrvatske spašavajući goli život!!!

Onda se sjetimo 1990. godine i utakmice Dinamo – C. Zvezda u Maksimiru.

Opet antihrvatska milicija u liku jednog muslimanskog glavonje pokušava ugušiti hrvatstvo na Maksimiru štiteći “zvezdaše” i njihovo jugoslavenstvo!

Jer taj isti muslimanski glavonja koji je bio na službi u miliciju u Zagrebu je stao  u zaštitu tog jugoslavenstva i četništva, i u progon hrvatstva, udario je na Kapetana Dinama, na Zvonimira Bobana.

Znamo kako je prošao, pao je muslimanski glavonja pod teretom Bobanove noge!!!

Pa se sjetimo te iste 1990., 1991. godine kad je ta antihrvatska milicija, diljem Hrvatske progonila pa i ubijala Hrvate samo zato što Hrvati žele živjeti u svojoj slobodnoj i Nezavisnoj Hrvatskoj, pod svojom hrvatskom vlašću!!!

I na kraju, sjetimo se i ovih poslijeratnih vremena kad su Hrvati oslobodili Domovinu, ali su do danas te iste antihrvatske milicije u službi progona Hrvata, pa čak i ubijanja!!!

Sjetimo se antihrvatske vlasti koji je vodio Zoran Milanović koji je posla antihrvatsku miliciju na teške invalide u crkvu Sv. Marka!!!

Sjetimo se bahatog antihrvatskog milicajca Saše Sabadoša koji je udario Darka Pajičića koji je nedugo poslije umro od tih zadobivenih rana!!!

U tom istom Vukovaru ti antihrvatski milicajci odlaze na vojnu službu u Srbiju i opet se vraćaju na posao u tu istu antihrvatsku miliciju!!!

Ima čitav niz antihrvatskih događanja pod okriljem antihrvatske milicije, jedno od čuvenijih je “svastika” na Poljudu!!!

I što na kraju reći?

Kakav odgovor dati na postavljeno pitanje na početku priče?

Samo jedan odgovor se može na to dati.

Da, Hrvati su ugroženi kroz čitav ovaj spomenuti vremenski period, ali i više, upravo od tih antihrvatskih milicija, pod raznim sistemima i obilježjima, a najgore od svih boli ova koja se odvija pod okriljem “hrvatske vlasti” i pod hrvatskim obilježjima, hrvatskim grbom i hrvatskim stijegom!!!

E ta najviše boli!

Jer izdaja najviše boli, a izdaja može doći samo od svoga!!!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)