Još jedno u nizu ponižavanje običnog puka!!!

Sastale se svjetske kabadahije, pozvale i one nevažne i palamude jadnim narodima koji jedva preživljavaju!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Glavna tema ovih dana te “visoke svjetske politike”  su klimatske promjene.

Ne bi tu bilo ništa čudno da to nije prepuno licemjerja!

Dakle, ti gospodari života i smrti, su poslali svoje sluge i podanike da po tko zna koji put raspravljaju na tu temu, a zapravo oni sami rade sve da ništa od dogovorenog ne zaživi!!!

Ti megalomani koji sve gledaju kroz materijalno i koji su spremni uništiti ne samo prirodu, ne samo okoliš, nego i tuđe živote da bi oni stekli enormna bogatstva, prvo kroz “covid” onda rat  u Ukrajini, a zagrijavanje planeta im dođe kao šlag na kraju!!!

I onda, kako bi bacili prašinu u oči narodu, pošalju svoje sluge koje su instalirale u razne Vlade svijeta, i pričaju kako se oni, eto, polomiše štiteći planetu od vrućine, a zapravo to rade kako bi uništili dvije trećine stanovništva zemlje!!!

Kojeg li licemjerja!!!

Korak dalje u licemjerju idu ti isti megalomani koji sebe uporno prikazuju kao dobrotvore koji će, kao, zaustaviti propast svijeta, a zapravo oni ga i forsiraju!

Sastanak na tu temu održavaju u Egiptu, u zemlji koja je do njihove vojne intervencije bila stabilna zemlja, sa stabilnim gospodarstvom i bila je među bogatijim zemljama svijeta.

Međutim, oni su imali svoj način življenja, kao i sve arapske zemlje u kojima su oni uvodili reda!!!

To je stoljećima funkcioniralo, i to se ne mijenja, ali, ti zlobnici su na silu htjeli uvesti “demokraciju” u taj arapski svijet!!!

I gdje su god upetljali svoje prste napravili su kaos!!!

Srušile su vlade, blokirali im ogromnu imovinu i prisvojili ju, i ostavili rasulo i međusobna ubojstva!!!

Znaju oni da dobro da islam i demokracija ne idu zajedno, ali znaju da je tako najlakše opljačkati ih i zavaditi do istrjebljenja!!!

Danas u tom Egiptu u kojem oni dogovaraju “svjetski boljitak” leže po zatvorima tisuće i tisuće političkih zatvorenika, uglavnom zahvaljujući njihovom djelovanju, zaista licemjerje do bola!!!

Oličenje te politike su ti “G 7” koji su uži krug tih koji žele sve podrediti sebi, a najlakše je kad uništiš obitelj, vjeru i naciju!!!

Na dobrom su putu.

Oni zasjedaju u Njemačkoj koja je nekad bila kršćanska zemlja i traže uklanjanje križa i prostorije u kojoj zasjedaju, a u kojoj križ stoji 16. stoljeća!!!

Dakle, vjeru su ubili u dobrom dijelu Europe!!!

Naciju ubijaju i u manjim zemljama, na žalost i Hrvatska je među njima!!!

A obitelj ubijaju kroz razne vidove, gej parovi, brisanje roda, pobačajem i još puno načina!!!

Križ im smeta, vjera im smeta, obitelj im smeta, nacija im smeta, to je put formiranja “jedne vlade, jedne nacije i jedne vjere”!!!

Tim antikristima smeta Raspeti Krist, a sami raspinju čitav svijet i koji to rade isključivo zbog svojih interesa!!!

Eto dokle to duboko ide!

Naravno, to prolazi ispod radara, ako ona letjelica u Zagrebu!

Nitko, ili tek rijetki primijete ta događanja, netko prešuti, netko se oglasi, i ništa se ne događa, sve ide po starom.

Dakle, te sotonine sluge koje sebe gledaju kao zaštitnike i branitelje svega, a zapravo su uništavatelji svega, udaraju i na zadnju obranu normalnog svijeta, udaraju na obitelj!!!

Do njihovog djelovanja po arapskim državama puno je manje bilo obiteljskih problema, obitelji su funkcionirale, život je funkcionirao po ustaljenom sustavu i vrijednostima koje oni žive već stoljećima, i nisu imali problema, međutim, oni su htjeli poremetiti taj sustav i nametnuti nešto svoje što ubija to njihovo!!!

To što oni nazivaju vrijednosti su zapravo vrijednosti bez vrijednosti koje žele nametnuti čitavom svijetu, a oni koji odbiju te “vrijednosti” dožive neko arapsko proljeće pod optužbama terorizma i prijetnje!!!

Takve države i narodi dožive vojne intervencije i postaju ratne zone, a oni “pravednici koji spašavaju svijet”!!!

Eto, oni su, kao zabrinuti zbog globalnog zatopljenja, a zapravo su upravo oni i doveli do tog zatopljenja!

Doveli su prekomjernim korištenjem prirodnih dobara, prekomjerni korištenjem za njihovo prekomjerno bogaćenje!!!

Da je bilo pameti, da je bilo mudrosti, da je bilo manje pohlepe, priroda se mogla koristiti za potrebe čovječanstva u granicama dozvoljenog, ne bi bilo globalnog zatopljenja, barem ne u ovolikoj mjeri, ali ne bi bilo ni njih kao takvih enormnih bogataša!!!

Rezime, oni se prekomjerno bogate, svijet postaje sve siromašniji, a narod sve više roblje!!!

Na dobrom su putu da unište sve vrijednosti koje čovjeka čine čovjekom, koje državu čine državom i koje narode čine narodom, jer kad unište obitelj, vjeru i naciju, slobodu, i izbrišu granice, narod postaje bezlična masa, gladna i ponižena koja baulja za komadom kruha koje im “gospodari svega” nude pa izmaknu!!!

Tada nastaje robija do sad ne viđena, nadajmo se da ipak narodi to neće dozvoliti!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)