Otvoreni poziv Draganu Čović i Iliji Cvitanović.

Ovaj Vam poziv upućujem u kontekstu formiranja vlasti na svim razinama u BiH.

 

Piše: Ivan Filipović

 

Poštovani gospodine Čović, obraćam Vam se kao predsjedniku najjače stranke u Hrvata i kao predsjedniku HNS-a.

Na zadnjim izborima HNS je ostvario uvjerljivu pobjedu u hrvatskom narodu!

Dakle, gdje god su birali Hrvati izabrali su HNS i stranke okupljene oko HNS-a!

Tamo gdje su birali neki drugi, i izabrani su neki drugi!!!

No, to nije tema ovog obraćanja.

Dakle, na temelju tih rezultata i tih činjenica, a ponukan početkom pregovora oko formiranja vlasti na svim razinama, obraćam Vam se ovim javnim pozivom.

U politici je sve moguće, sve su opcije otvorene i sve je u igri.

Stoga, jedno Vas molim, inače osim Boga ne molim nikoga, ali ovaj put činim iznimku, pa Vas molim da ni pod koju cijenu ne uđete u koaliciju ili partnerstvo u vlasti s DF-om Željka Komšić!!!

Da budem konkretan i jasan, ni jedna od muslimanskih političkih opcija nije naklonjena Hrvatima u BiH, to je jasno svima tko hoće vidjeti činjenice!!!

Međutim, činjenica je da je formiranje koalicijske vlasti neizbježno s nekima od njih!

Prateći predizborne kampanje, nema su tu koga odabrati, da je mogućnosti prekrižiti sve i niskim, međutim, to je nemoguće, s nekim od njih se mora!

E sad, je li ovdje biranje manjeg zla između zla, ili nečeg što je neizbježno, to prosudite Vi!

Ne želim Vam sugerirati s kim u vlast, ali Vas molim da i ni u kojoj varijanti ne budete u koaliciji s DF-om Željka Komšića!!!

Jer, Željko Komšić, kao političar, je rak rana hrvatskog naroda u BiH, i to ne samo svojim političkim djelovanjem, već i ratnim djelovanjem!!!

Ta njegova partija koju on naziva DF je jednaka njemu.

Stoga Vas molim da u svim kombinacijama isključite DF Željka Komšić i na svim razinama!

Jer, ne zaboravite, Željko Komšić i njegova DF je nešto što Hrvati ne mogu oprostiti!!!

Možda vi političari i možete to prihvatiti, možda bi i mogli i ući u te kombinacije s njima u vlasti, ali ne zaboravite da ogromna većina vaših birača, Hrvata koji su HNS-u i strankama oko njega dali povjerenje, razmišlja kao ja i ni pod koju cijenu ne želi suradnju s DF-om i Željkom Komšić!!!

Željko Komšić je Hrvatima nužno zlo koje su nam nametnuli Muslimani, i to je fakat, ali to nužno zlo treba izbjeći gdje god je moguće, gdje Hrvati odlučuju, a moguće je na svim razinama vlasti!!!

Ako se SDA ne želi odreći svog kukavičjeg jajeta podmetnutog Hrvatima, onda tražite partnere u drugima!!!

Dakle, DF i Željko Komšić su nešto što Hrvati u BiH ne žele niti zaslužuju, jer mi smo rekli na izborima!!!

A Vi ćete odlučivati o tome!

Jer Vi ste upravo voljom Hrvata u BiH u poziciji birati koalicijske partnere za formiranje vlasti na svim razinama, i ako pogazite volju Hrvata, a pogaziti će ju ukoliko uđete u koaliciju s DF-om Željka Komšić, onda nama ne trebaju nikakvi neprijatelji izvana, dovoljni smo neprijatelji sami sebi!!!

Iskreno se nadam i vjerujem da do toga neće doći, i da će Željko KOmšić u predsjedništvu, biran voljom i rukama Muslimana, biti čardak ni na nebu ni na zemlji koji opominje!!!

Koji opominje i Hrvate i Muslimane što se događa kad siluješ volju drugog naroda!!!

Gospodine Čović, pozivam Vas da se potrudite da DF ne bude u vlasti nigdje gdje Vi budete, a Vi ćete biti na svim razinama, a on kao čardak ni na nebu ni na zemlji neka pluta na tom čarobnom “ćilimu” koji mu podariše njegovi politički tvorci i glasači iz muslimanskog naroda!!!

Ilija Cvitanović, Vas pozivam da učinite sve, ali baš sve, pa i neposlušnost HNS-u da DF ne bude dio koalicije s HNS-om!

Računam na Vaš Ponos i Odlučnost!!!

I za obojicu, ne zaboravite kako su završavali izdajnici i poslušnici tuđina, sjetite se Lijanovića, Jurišića, Zubaka i sličnih!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)