Hrabri i neodlučni!!!

I ovi izbori su dokaz da Hrvati nisu zreli upravljati svojom sudbinom, pa ni Domovinom.

Piše: Ivan Filipović

I ovi su izbori pokazali da one snage koje zaista, istinski vole Hrvatsku, i koje su je spremne i životima braniti, da mogu pobijediti jedino u ratu!!!
E sad, jeli to situacija nad kojom bi se Hrvati trebali zabrinuti, ili ćemo to prepustiti tijeku vremena, pa neka nas životna rijeka nosi, i gdje nas donese!??
U koju te luku ubaci, uživaj, i to je to.
Mada ja osobno mislim da je ovo možda čak i zadnji trenutak kada svaki Hrvat, Hrvati, treba iskreno i otvoreno porazgovarati sa samim sobom!
U tome razgovoru otvoriti dušu, biti iskren do kosti, i onda vidjeti jeli nama cilj imati svoju Domovinu, Domovinu Hrvata i ostalih koji ju smatraju Domovinom, u kojoj će se moći normalno živjeti, ili smo mi rođeni i određeni da budemo nečiji protektorat, da budemo nečije sluge, nečiji vojnici na tamo nekim razmeđima civilizacija, kultura, vjera???
Ako u skoro vrijeme ne sjednemo i sami sa sobom neke stvari ne riješimo, na dobrom smo putu da nas proguta globalizacija, i da u toj globalizaciji izgubimo i identitet, i državu, i naciju, pa čak i vjeru!
Evo vidimo što se događa, sve te globalne strategije rade na tome!
A mi Hrvati kao relativno malobrojan narod, i relativno mala država, s velikim srcem kad treba, ali bez srca u nekim stvarima, kao izbori!
Pa eto, možda je vrijeme da sjednemo sami sa sobom???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)