Kome smeta komemoracija Bleiburga?

Piše: Ivan Filipović

 

Što zapravo hoće State Department? Što hoće sav taj licemjerni zapad?

Valjda bi nam svima trebalo biti jasno ili smo ćoravi kod zdravih očiju? Amerika je najveća država na svijetu koja je nastala na genocidu!!! Doseljenici iz tadašnje kolonizatorske Europe su pobili ogromnu većinu autohtonih žitelja Amerike uključujući i Kanadu, uzeli im zemlju, a one rijetke preživjele strpali u rezervate i tamo žive u ropstvu. Istina, imaju i oni po nekog Indijanca za pokazivanje, tek da se zna tko je tu nekad bio narod, nešto slično kao što Muslimani u BiH imaju Komšiće i ponekog zeta i fratra, za pokazivanje u javnosti tko je nekad ovdje bio glavni narod!!!

Ta ista Amerika je pokretač i sudionik skoro svih osvajačkih ratova diljem svijeta, a poglavito Afrika i Azija. Rušili su mnoge vlasti u mnogim slobodnim zemljama pod krinkom borbe za njihovu slobodu, a zapravo su to radili zbog svojih interesa kroz naftu i rudna bogatstva. Nisu oni uvijek pobjeđivali, dobro su ih useknuli Vijetnam i Afganistan, ali to njih ne brine, ionako za njih ginu drugi, mahom plaćenici i mahom crnci!!! Oni su apsolutni gospodari NATO-a uz još nekoliko europskih mahom kolonizatorskih država i djeluju tamo gdje im se hoće!!! I kad im padne na pamet tuku po svima tko im se ne svidi i tko je slabiji, često puta tek da pokažu tko je sila!!! Glume pravednike i svjetske policajce, a podržavaju najveće ubojice kao što su i sami.

Pogledate samo Izrael i Palestinu.

Izraelci, odnosno Židovi su od najvećih žrtava Drugog svjetskog rata, postali gospodari svijeta poslije toga rata. Židovi su vlasnici čitavoga svijeta, oni upravljaju svime, oni su vlasnici bankarskog i farmaceutskog sektora koji vlada svijetom i koji nameće svoja pravila igre čitavome svijetu!!! Promotrite Izrael, mala zemlja okružena islamskim zemljama koja prkosi svima njima. Ubijaju Palestince kao što je Hitler ubijao njih, možda ne koriste plin, a ta ista Amerika im je saveznik. I to ne bilo kakav, daje im potporu svake vrste, naoružava ih, politički ih štiti od Rezolucija, a što im znače ili znače li im išta Palestinci?

Ništa, isto što su im značili Indijanci, mete za ubijanje i popunu rezervata. Vratimo se na BiH, što njima znače narodi u BiH? Ništa, isto što i Indijanci i Palestinci! Jedina razlika je što BiH nije Izrael i što tu ne dominiraju Židovi. Malo bi oprali svoju krvavu savjest time što dozvoljavaju Muslimanima u BiH da dominiraju nad ostalim narodima koji tu žive, ali nisu baš zabrinuti ako im to i ne uspije. Ali zaboravljaju da Hrvati nisu Indijanci i da se ne daju u rezervate!!!

Uostalom, nije li krajnje licemjerno boriti se za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a u isto vrijeme zatvarati oči pred sudbinom Gaze? Moramo znati, isti smo mi njima svi, i Indijanci, i Palestinci, i Hrvati, i Srbi, i Muslimani, svi smo mi njima tek sića za “kusuranje”!!! Čeka li ta međunarodna zajednica da BiH utjera u EU i tako zaustave ove osvajačke politike jednih i glumatanje vječitih žrtava drugih preko leđa trećih, grdno se varaju. Ili zaboravljaju ili ne žele znati što je bilo kad je ovaj prostor bio u sastavu jedne slične “EU” koja se zvala Austro-Ugarska? Dakle, u Sarajevu je Srbin, pripadnik “Mlade Bosne” ubio Prestolonasljednika, dajući do znanja što Srbi misle o tadašnjoj “EU”!

Berlinski sporazum je omogućio Turcima ostanak na ovim prostorima poslije pada toga carstva, bolje reći zuluma, a što danas imamo od toga!? Imamo bure islamskog radikalizma koje samo čeka trenutak da eksplodira!!! Imamo u svakom malo većem mjestu u BiH ulice, trgove i spomene u čast tih okupatora!!! No, nameće se jedno drugo pitanje, smije li ta ista EU uopće reagirati na taj islamski radikalizam u BiH? Jer, pogledamo li što ti isti rade po toj istoj EU, a njihove vlasti im ne smiju ništa, onda se pitamo od koga to mi očekujemo pomoć??? Utrpaju li BiH u EU otvorili su prostor djelovanja brojnim islamističkim spavačima u BiH koji samo čekaju priliku i zapovijed!!! Ja u EU prepoznajem novo “osmansko carstvo” koje ovaj put obuhvaća čitavu Zapadnu Europu!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)