Jebo vas Jasenovac.

Rekoh, da vidim jesmo li pred zakonom jednaki?

Jesmo li mi koji volimo svoje i poštujemo tuđe, a pritom ne vrijeđamo nikoga, pa ni ubojice svoga naroda  i lažove koji blate i ponižavaju naš hrvatski narod, barem približno tretirani kao oni???

 

Piše: Ivan Filipović

 

Nije davno bilo kad je jedno anacionalno i amoralno plaćeničko piskaralo psovalo sve ono što hrvatski narod voli i za što je ginuo ali i opet su mnogi spremni ginuti, zatreba li!!!

” Jebo vas Vukovar. Jebo vas posebni domovinski pijetet. Jebale vas kolone sjećanja, posmrtni marševi i počasni plotuni. Jebali vas plastični lampioni, plastični vijenci i plastične krizanteme. Jebale vas komemoracije, rekvijemi i mise zadušnice. Jebale vas minute šutnje, dani žalosti i noći svijeća. Jebali vas nogometni memorijali, domoljubni recitali, vukovarski arzuhali i navijači murali. Jebo vas Vukovar. Jebala vas smrt.”

Ovo je raskoš “ljubavi i domoljublja” iz usta čovjeka izgubljenoga identiteta!

Ovako  laje lik koji se osobno uvjerio u stradanje Vukovara ulaskom na transporteru ubojica čiji je i on potomak i pristaša!!!

Ovo mogu samo strani plaćenici i domaći izdajnici, a čiji je dotični lajavac izvorni  primjerak!!!

Da stvar bude gora, smeta mu što ni poslije 30 godina odmaka ne prestane žal i sjećanje na Vukovar.

Međutim, nimalo mu ne smeta, naprotiv godi mu, 80 godina odmaka od najveće laži i prevare koju koriste oni i njemu slični za šibanje Hrvata i Hrvatske, Jasenovac, izmišljeni mit koji služi za batinanje hrvatskoga naroda.

Postoje tvrdnje pa i dokazi da tamo do pada NDH nije bilo ni tisuću žrtava, naravno, ne tvrdim da je i to malo, i jedna žrtva je previše, ali ta jugo srpska mašinerija laži je baratala brojkom od milijun i pol pa su spustili na oko 85.000.

I već 80 godina u tu izmišljotinu odlaze sljedbenici laži i ubojice Hrvata odati počast mitu!!!

Kad je onaj bolesnik koji psuje Vukovar bio u Vukovaru nije tamo bilo naroda, tek horde njegove subraće koje su razorile Vukovar i pobile Hrvate!!!

Samo prošlogodišnja Kolona sjećanja u Vukovaru imala je više hodočasnika nego taj Izmišljeni Mit kroz svih tih 80 godine!!!

U Vukovar idu Hrvati i oni koji istinski vole svoju Domovinu i poštuju žrtve, a tamo odlaze interesne skupine koje dobro žive na račun toga mita!!!

Mogao bih ja sad nabrajati psovke do sutra, ali neću, nisam odgojen na temeljima mitova i laži, imam vrijednosti za koje se i gine i znam dobro kako je onima sličnim ovome psovaču Vukovara.

Ljubav prema svome uvijek je  jača od mržnje prema tuđemu, a moralni ljudi bi ako ne vole zemlju u kojoj žive promijenili boravište!!!

Domoljub kad umre niknu novi domoljubi, a iz grobova mrzitelja niče samo mržnja!!!

Ne bih ja ni u naslov stavio psovku radi psovke, stavi sam ju tek da vidim jesmo li svi jednaki pred zakonom.

Psovač Vukovara je pohvaljen pa i nagrađen za svoje psovanje i izljev mržnje čak i od službenih institucija Hrvatske, a vidjet ćemo hoću li ja biti meta tih “krojitelja pravde” u internetsko bespuću!!??

Možete lagati, psovati, vrijeđati, ali ne možete ubiti ISTINU!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)