Lijepa Naša BiH.

Ja sam te 1992. godine na Referendumu zaokružio DA Bosni i Hercegovini, svojoj Domovini u kojoj ću biti s jednakim pravima kao i pripadnici drugih naroda koji žive u njoj!!!

Ja sam 1992. godine stao u obranu te iste Domovine i nisam išao u tuđe zemlje i krajeve i otimao teritorij!!!

Ja ću i danas i uvijek sve učiniti da ja i moj narod, Hrvati, ne budemo ni poniženi ni pregaženi, nego da i dalje budemo Narod s jednakim pravima kao i druga dva naroda i svi oni koji u njoj žive, ma kako se zvali i izjašnjavali!!!

To je ono za što sam spreman opet se boriti i ako treba i umrijeti!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Smiješno je slušati ove razne muslimanske političare koji sebe tituliraju raznim titulama tipa; “čuvari BIH, zaštitnici BiH” i kao takvi jedini polažu pravo na BiH!!!

Dakle, sebi prisvajaju nešto što im ne pripada ni blizu.

Ako ćemo pričati, a pričat ćemo o ovoj, postojećoj BiH koja je nastala na zgarištu Republike BiH koja je ostala cijepanjem bivše države, onda ćemo reći istinu.

Dakle, 29 veljače i 1. ožujka 1992. godine održan je Referendum s referendumskim pitanjem, “Jeste li za suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda BiH- Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?”

Srbi su već tada, jasno i glasno rekli da ih ne zanima nikakva BiH, osim ako nije srpska, i oni su tada proglasili čitav teritorij BiH “srpska republika”!!!

Na Referendum su izišli Muslimani i Hrvati i rekli DA  Bosni i Hercegovini, ali Bosni i Hercegovini iz referendumskog pitanja!!!

Dakle, Hrvati su te 1992. godine, početkom travnja udahnuli život ovoj BiH!!!

Da su Hrvati tada odbili izići na Referendum,  BiH ne bi bilo, ne bi postojala!!!

Ali su Hrvati rekli DA BiH kao svojoj Domovini u kojoj će biti jednakopravni, u kojoj neće biti diskriminirani, u kojoj neće biti preglasavani, u kojoj nam se neće ništa nametati što mi ne želimo, u kojoj mogu biti ono što jesam, prije svega, a onda mogu biti i ono što želim biti, ali nikako biti ono što netko drugi želi da ja budem!!!

Ovakvoj BiH, ovome čudovištu koje stvoriše stranci, Hrvati nisu rekli DA!!!

I onda, kad slušaš te hvalospjeve tih samozvanih zaštitnika “bosanstva i Bosne” vidiš zapravo koliko su licemjerni!!!

Njima teško pada i njih to pogađa što su Hrvati zapravo dali život BiH!

Bez izlaska Hrvata na Referendum ne bi postojala BiH, unatoč želji Muslimana, ne, Hrvati si izišli i dali joj život, a kako ta BiH vraća Hrvatima!??

Ignorira ih!

Majorizira ih!

Uništava ih!

Progoni ih!

Ubija ih!

Zatvara ih!

I to nam je hvala za život!!!

I onda vidiš koliko su te politike i ti ljudi, zapravo, predstavljaju službenu muslimansku  politiku, koliko su licemjeri, oni bi tuđe zasluge sebi pripisali!!!

Ne može to proći, to ne prolazi ni u ratu ni u miru, istina se može kriti ali ne i sakriti!

Vidite, mi smo za BiH, ali ne takvu kakvu vi želite!

Nama treba BiH, država u kojoj ćemo mi biti svoji na svome, ali uz ovakve muslimanske politike i prisvajanja tuđih zasluga se jasno vidi vjerodostojnost one stare izreke još i turskih vremena, koja glasi, “oj Turčine za nevolju kume, bez nevolje jebena balijo”!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)