Dobih anonimno i prenosim ga!!!

Poštovani, danas sam dobio anonimnu zamolbu da objavim VAPAJ OČAJNIKA iz bivšeg giganta iz sastava “pro-holdinga”, i evo ga prenosim u cijelosti bez ikakve korekcije!!!

Ukradeni Božić

Bliži se Božić, mi i dalje na rubu propasti, pišem vam ovo jer za nas nikoga nije briga.
Želim podijeliti informacije u svezi KOMGRAD d.o.o firme koju javnost ne zna, međutim mi smo jedno malo građevinsko poduzeće koje je osnovano već tri godine i koje se gasi zbog dugova i lošeg poslovanja itd.

Danas je općina Prozor Rama imala zadnju sjednicu vijeća u ovoj 2023 godini, uglavnom svi su dobili plate, kasnije se ¨mezilo¨,nema veze neka vi imate Božić mi ga nemamo ove godine.

Trideset ljudi je ostalo bez Božića ove godine, zašto vam ovo pišem:
Svi mi poslani smo na godišnji odmor pod prisilom zbog nedostatka financija i posla, firma nama svima duguje po minimalno dvije plate, s tim da nismo dobili topli obrok i prijevoz.
Osnivač firme je VODOGRAD, znate koje je direktor te firme tako da ga neću spomenuti u ovome tekstu, taj isti direktor traži načine da nam uruči otkaze pod prisilom.
Sada da vam pojasnim, zašto direktor VODOGRAD a, gdje je vaš direktor ?
Naš direktor je postavljen kao ¨dvorska luda” da oponaša tu funkciju, dok sve naredbe je dobivao od osnivača naše firme, ja našem direktoru ne zamjeram uopće ništa, čovjek se borio i stim da je bolestan trenutno i u vrlo lošem je stanju ne bi ga uvodio u daljnji tekst ovdje.

Nama svima radni staž je uplaćen samo sedam mjeseci u ovoj 2023 godini, zdravstveno osiguranje nam ističe za deset dana, ima nas većina djecu,obitelji, kredite itd.
Znači kada iskoristimo svi godišnji odmor, automatski nam ide otkaz s tim da nećemo dobiti ništa što smo zaradili, bit ćemo prinuđeni potražiti pomoć od nekog odvjetnika.
Svi zaposlenici firme KOMGRAD imaju stalne ugovore, tako da je poslodavac dužan isplatiti i otpremnine i sva dugovanja radnicima, (nismo mi ovce).

SRETAN BOŽIĆ svima koji su omogućili da ga mi nemamo ove godine.

PS.
Vidimo se pred općinom ovih dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)