Spremaju li se novi napadi na Uzdol???

Kako se čuje od dobro obavještenih izvora sprema se novi napad na Uzdol, možda još bolniji ili jednako bolan kao i onaj 1993. godine!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Još su svježe rane od toga 14. rujna 1993. godine kad su muslimanske horde zla, pod okriljem noći, upale u Uzdol i pobile i poklale sve što su našli!!!

Mahom civile, od djeteta do starca, nisu birali.

Istina, pobili su vojnike koje su zatekli na spavanju, mučki ih pobili, to su učinile muslimanske horde zla koje nisu imale hrabrosti udariti vojnički i ratnički, nego su udarili mučki i kukavički, pod okriljem noći i na spavanju kad se napadnuti nisu imali mogućnost braniti!

I dogodilo se to što se dogodilo, ubili su 41 Hrvaticu i Hrvata, to je djelo muslimanskih hordi zla za koje je osuđen tek Enver Buza na osam godina zatvora koje po ubijenom Hrvatu iznosi tek 71 dan!!!

Politike su se mijenjale, 14. rujan se obilježava, dolaze mnogi, poglavito vole doći političari koji se tamo pokazuju javnosti kroz medije koje su naručili, a neki čak i obećavaju, međutim, već 15., 16. se zaboravi na 14., na Uzdol!!!

I tako opet do novog, sljedećeg 14-og.

Upozoravaju iz dobro upućenih krugova da se ovoga 14. sprema nova invazija na Uzdol!

Ovaj put nije od istog neprijatelja.

Ovaj put dolazi  “iz vlastitih redova”!!!

Dakle, tamo su se pojavile nekakve skupine političara, političkih mešetara, pa i svećenika koje sve zajedno možemo svrstati u LOVCE U MUTNOM, koji žele dovesti na Uzdol Zorana Milanovića koji bi, eto, po njima, uveličao obilježavanje te krvave tragedije!!!

Međutim, odgovorno tvrdim, Zoran Milanović kao takav, bez obzira na kojoj poziciji bio, ne može uveličati ništa što ima veze s stradanjem Hrvata!!!

Zoran Milanović može samo zagaditi takve prostore, zagaditi međuhrvatske odnose i zagaditi SVETA MJESTA poput Uzdola!!!

Da budem iskren, ne čude me postupci tih političko svećeničkih probisvijeta koji na takvim mjestima žele ubrati po neki politički poenčić, pa taman i na najvećim žrtvama svoga naroda!!!

Brine šutnja ratnika!!!

Prije svega ramski ratnici!

A iznad svega ratnici koji su s Uzdola i koji su branili Uzdol!!!

Zabrinjavajuće je ako ovo prešute!

Ako ne ustanu i kažu ne!

Ne Zorane Milanović, Vi nemate što tražiti na Uzdolu!

Uzdol je SVETO MJESTO, za nas!!!

Uzdol je natopljen našom krvlju, i prema tome, Vi kao dezerter i kao čovjek koji je sve najgore pričao i o Hrvatskoj i o Hrvatima, a poglavito o Hrvatima BiH, nemate što tražiti na Uzdolu, bez obzira na poziciju i funkciju koju obnašate!!!

Kažu kako će tamo odlikovati nekoga, 4. Bojnu ili Brigadu Rama.

Pravi ratnik neće nikada uzeti odličje od dezertera!!!

Da su to ona ratna vremena, uvjeren sam da bi 90 % ratnika s Uzdola i onih koji su branili Uzdol, odbilo bilo koga sličnoga Milanoviću, i rekli mu ne, nama ne trebaju Vaša odličja, jer Vi niste dostojni ni spomenuti odličja, a ne li ih dijeliti, a mi bismo bili ništarije veće od Vas kad bismo iz Vaših ruku primili ta odličja!!!

Hoće li ratnici pasti pod utjecaj politike, vidjet ćemo, iskreno se bojim da hoće!!!

Jer zapravo ti lovci u mutnome najbolje ulove na krvi i žrtvi stradalnika!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)