Samo revolucija je rješenje!!!

Naša povijest na ovim prostorima je krvlju ispisana!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Ovdje je često život bio na granici izdržljivosti, ali, ovaj žilavi narod, ovaj hrvatski narod je sve izdržao, i svemu i svima unatoč, i ostao i opstao tu, do dana današnjih!!!

I svemu i svima unatoč će opstati i ostati dokle ga bude bilo.

Dakle, sve te sile koje su prije stoljećima terorizirale ovaj narod i pisale povijest njegovom krvlju, nisu ga uspjeli  uništiti!

Nisu ga uspjele otjerati!

Nisu ga uspjele pokoriti!

Nisu ga uspjele natjerati da prihvati i bude ono što nije!!!

Siguran sam da ni sve sile koje su sad, sve nepravde i teror koji se radi u naše vrijeme, pa ni one koje će doći, ma kakve bile, neće uspjeti u svom naumu!!!

Neće raseliti Hrvate!

Neće uništiti Hrvate!

Neće pokoriti Hrvate!

I neće od Hrvata napraviti ono što bi oni htjeli!!!

Jer Hrvat može biti samo jedno, može biti Hrvat ili ga nema!!!

Oni koji prihvate te, ili ponude, ili padnu pod pritiskom terora, oni prestaju biti Hrvati tim činom!

Oni postaju nešto drugo, oni zapravo postaju ništa, postaju bezlična masa koja ne znači nikome ništa!

Ne znače svojima jer su ih izdali, jer su ih se odrekli, a ne znače ni onima kome su “pristupili”, jer, i oni su svjesni ako su izdali ono što su bili rođenjem, izdat će i ono što su prihvatili, takvi ni njima ne znače baš, svjesni su da tko izda jednom, izdat će kad god zatreba!!!

Takvi će, čim dođe neka nova sila, neki novi teror pa i neka nova ponuda, oni su prvi koji će to prihvatiti.

Zato se ne treba zavaravati, ni ovi brojniji, ni neki drugi, kako je ova trenutačna situacija kad su Hrvati malobrojniji, da su samim time LAK PLIJEN!!!

Pa ćemo ih, malo terorom, malo terorizmom pa malo i politikom, malo uz pomoć tih “stranih sila”, zastrašiti to Hrvata što je ostalo pa će, ili oni hrabriji koji neće pasti pod pritiscima, otići, ili one kolebljive pridobiti za sebe!!!

Svjesni su ti što ih pridobiju da nisu dobili ništa njihovim dolaskom, a svjesni su također da ni Hrvati nisu izgubili ništa njihovim odlaskom, jer, takvi će otići uvijek i takvi samo čekaju priliku!!!

Imamo mi kroz svoju bogatu, dugu i ne baš laku povijest, bezbroj primjera koji potvrđuju rečeno.

Dakle, unatoč svemu tome, i terorima okupatora, i terorima domaćih vlastodržaca koji su opet u neku ruku okupatori, a pritom mislim na Jugoslavije, jer Jugoslavije su nastale na teroru i na smrti, prije svega Hrvata, jer su javno govorili da Hrvati moraju umrijeti da bi Jugoslavija živjela!!!

I zaista, ogroman broj Hrvata je umro da bi Jugoslavija mogla živjeti!

A zanimljivo, nisu umirali u borbama jer Hrvati su u borbama bili dobri i hrabri, tako da u borbama su više umirali oni drugi, ali su ubijani kasnije, nakon polaganja oružja, od Bleiburga do Đevđelije!!!

Tu su Hrvati umirali za život Jugoslavije, na Križnim putovima , kad su razoružani, zarobljeni, proživljavali torture koje su završavale smrću!!!

Dakle, kad se sve to preživi, kad narod poslije ogromnog gubitka reproduktivnog, opstane i ostane, i uz pola stoljeća duge te vlasti koja je ubijala i progonila Hrvate, onda tom narodu Bog čuva leđa!!!

I poslije svega taj narod se izbori za slobodu Domovine i njezinu nezavisnost, skupo je to plaćeno, ogromnom količinom hrvatske krvi i ogromnim brojem života, u situaciji kad nam nitko nije davao nikakve izglede!!!

I na kraju padnemo tamo gdje inače nismo padali, padnemo pred neprijateljima i vratimo im u ruke sve ono za što smo ginuli u ruke, i eto, sad životarimo do neke nove revolucije!

A revolucija je neizbježna žele li Hrvati preživjeti ovu kataklizmu!!!

Neizbježna je revolucija unutar hrvatskog naroda!

Ta revolucija mora biti konačna!

Hrvati se konačno moraju očistiti i osloboditi tog izdajničkog i okupacijskog taloga koji sve te godine i sva ta stoljeća Hrvate drži u ropstvu, pa i dan danas, a ima tu raznih taloga, od zapadnjačkih, austro-ugarskih, talijanskih, njemački, preko turskih, pa do ovih srpsko-jugoslavenskih!!!

Ti talozi su, uglavnom, okosnica vlasti nad Hrvatima!

Ali, kad Hrvati dođu do stupnja da pokrenu novu revoluciju, a to nije daleko, ili nas neće biti, onda će tek, urade li čestito i temeljito tu revoluciju, bito svoji na svome!

Biti će istinski slobodan narod koji ima Slobodu, Državu, a to je vječita težnja Hrvata!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)