Opet se lešinari skupljaju u Rami!!!


Okupljanje lešinara oko strvine koji se zove ramski proračun!!!


Piše: Ivan Filipović

Dan općine je u svakoj općini najsvečaniji dan, dan kad se sumiraju uspjesi općinskih vlasti i kad se okupi svi koji nešto znače u javnom i političkom životu općine i raseljinih iz općine.
Rama je po mnogočemu posebna pa i po tome.
U Rami čim se približi Dan općine počinje scenarij koji se prakticira već više od desetljeća.
Okupi se istomišljenike , podanike, i udara se po istim notama, notama samohvale i nabrajanja započetih projekata od kojih još ni jedan nije završen!!!
Tamburaju o svojim zaslugama, a pozovu i te fratre sumnjiva morala ili bez morala da im poprate tamburanje, naravno, to masno naplate!!!
Još pozovu spodobu koja se “razumije” u sve umjetnosti, jer je kroz svoje političke pozicije na kojima je bio prikupio mnoštvo nekretnina, a poglavito umjetnina, i još uvijek je umočen u svako umjetničko djelovanje u općini!!!
Pogledamo li fotografije nazočnih vidjet ćemo tamo svega, mladih partizanki, starih obavještajaca, novijih obavještajaca, prodavača ratne dokumentacije, AID-ovaca, komunjara, obavještajnih zetova, i još svašta!!!
Kriminalna lokalna vlast oko sebe okuplja sav ljudski šljam, od posrnulih fratara sklonih kriminalu i pedofiliji, do starih obavještajaca, AID- ovih službenika u civilu i habitu do zadnjih ništarija prikopčanih na “babinu sisu” i koji mu bezuvjetno klimaju glavom!!!
Kako se bliži sam Dan općine sve više lešinara leti prema Rami, jer ih u Rami čeka “obilata gozba”, a lešinari za gozbu daju sve!!!
Iskreno se nadam da će im uskoro prisjesti sve ta gozbe!!!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)