“Sultan” bi opet harao Europom!!!

Kad diktator jedne zemlje koja počiva na terorizmu, osvajanju, pljački i ubojstvima, priča o pravdi i slobodi to je ispod svake razine i ljudskosti i dostojanstva, pa i dobrog ukusa!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Da nije licemjerno možda bi bilo smješno slušati izjave predsjednika Turske kako on ne može podržati ulazak u NATO država koje podržavaju terorizam!!!

On to govori!!!

On koji je sav od terorizma!!!

On koji terorizira i vlastiti narod i narode oko sebe!!!

Bilo bi zaista smješno da nije žalosno, ali i to je moguće u ovom svijetu, svijetu licemjerstva, svijetu bezobrazluka, svijetu izgubljenih vrijednosti!!!

Dakle, kad čovjek čija je zemlja ubila milijune Kurda, koja i danas terorizira sve oko sebe, koja ne priznaje neke ni narode ni države, on priča o terorizmu!!!

Još gore od toga je što je on osobno sudjelovao u likvidacijama mnogih koji se ne slažu s njim, iz vlastite domovine i vlastitog naroda, dakle Turaka u Turskoj koji ne misle ili se ne slažu s njegovom diktaturom!!!

Danas se “bori” protiv terorizma, barem deklarativno, on, čovjek koji je satkan od terorizma!!!

Neka se upita kako je njegova zemlja primljena u NATO pored toliko zločina i terorizma koje je počinila kroz povijest i koje i danas čini???

On ima obraza dijeliti pravdu prelazeći preko vlastitih zločina!!!

To može samo Turčin!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)