Ubij mu Vjeru i Naciju i pretvorio si ga u bezličnu masu!!!

Globalističke namjere o uništavanju nacija i vjera i stvaranje jedne “svjetske vlade” i jedna “svjetske religije” datiraju iz davnih vremena, a pojedini događaji im daju na snazi u  tom  trenutku, a najbolji termini za to su ratovi!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Najefikasniji način za to tjeranje naroda s njihovih ognjišta, iz njihovih Domovina, miješanje s drugima i drugačijima, pa se s protokom vremena gubi i nacionalna svijest, ili se lakše prihvaća nova sredina i novi način života, naravno ne kod svih, ali kod mnogih!!!

Pogledamo li ove Putinove uvjete za prestanak agresije na Ukrajinu, vidjet ćemo da sve što on traži vodi  DEUKRANIZACIJI Ukrajine!!!

Jer, kako drukčije protumačiti to što on traži, a traži da Ukrajina prizna Krim kao ruski teritorij, da one dvije oblasti prizna kao nezavisne, i da ostatak Ukrajine bude uređen po ruskim pravilima i s proruskim vlastodršcima!!!

Iskreno se nadam da Ukrajinci neće pristati na to, da će ići do kraja, do konačne Slobode i Ukrajinaca i Ukrajine!!!

Ova me situacija vraća u devedesete, u vrijeme okupacije dijela Hrvatske, i usporediš li ono i ovo vrijeme, vidjet ćeš da je skoro isto, scenarij je isti!

Sjetite se  1994. godine kad u ruskom veleposlanstvu u Zagrebu, nije to slučajno, izradili Plan Z-4, kojim je Srbima u Hrvatskoj nuđena država u državi!!!

Srbi su, uvjereni u “svoju moć” i svesrdnu pomoć “JNA” i Srbije odbili taj Plan!

Njihov cilj je bio “prisajedinjenje svih srpskih zemalja”!!!

Poslije toga se dogodila Oluja, i znamo kako se završilo!

Ali, 2000. godine, kad su u Hrvatskoj instalirane vlasti po mjerama tog licemjernog zapada, od predsjednika preko Sabora do Vlade, tada je počela kako su je oni zvali “detuđmanizacija”!

Zapravo je to DEHRVATIZACIJA Hrvatske!!!

Uzimanja Hrvatske iz ruku Hrvata, ubijanje duha hrvatstva, ubijanje svega onoga za što su Hrvati ginuli kroz stoljeća, a to je Sloboda i Domovina!!!

To se danas događa u Ukrajini!

Licemjerstvo moćnika s jedne strane, neizmjerna potreba okupatora za tuđim s druge strane, a u sredini su narodi koji se bore za svoj opstanak, za svoju Slobodu i za svoju Domovinu!!!

U hrvatskom slučaju je pobijedila ta SREDINA, narod, oslobodio je Hrvatsku, ostvario Slobodu, međutim, kasnija događanja su nešto drugo!!!

Ukrajinskom narodu je jedina šansa boriti se do konačne Slobode, ili će postati roblje i narod bez Domovine!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)