Birali ste, patite se!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Broj ili postotak Hrvata na određenom prostoru, pa i u državi hrvatskog naroda, ne znači i toliki broj potpore hrvatskim interesima na tom prostoru i u toj državi!

Takvih primjera je čitav niz, najuvjerljiviji primjer je sama Hrvatska, pa onda Zagreb, i tako redom do naše Rame!

U Rami živi oko tri četvrtine Hrvata, međutim, hrvatski interesi su ispod jedne desetine!!!

Hrvatska ima oko 4 milijuna stanovnika, od toga je negdje oko 90 % Hrvata, od tih 90 % Hrvata je negdje oko 85 % Katolika, pogledamo li danas strukturu vlasti u Hrvatskoj stječe se dojam da tamo nema ni 10 % Hrvata, jer, svu vlast u Hrvatskoj, apsolutno svu vlast, na svim razinama i svim stupovima, zakonodavne, izvršne i sudbene, ne drže Hrvati ni 10 %!!!

Dakle, tamo su, uglavnom, jugoslaveni, Srbi, orjunaši, komunisti, obavještajci,….

Unatoč činjenici da je 90 % stanovništva u Hrvatskoj Hrvati, da je od tih 90 % Hrvata 80 % Katolika, Hrvatskom upravljaju 100 % nehrvati i nevjernici!!!

Zagreb je drugi primjer, glavni grad Hrvatske koji broji blizu milijun stanovnika, od tih blizu milijun je negdje blizu 70-80 % Hrvata, od toga je blizu 70-80 % Katolika, međutim, Zagreb u 65 % uzimaju nehrvati i nevjernici!!!

Ili možda preciznije rečeno oni koji se izjašnjavaju kao Hrvati na popisima ili negdje, ali se ne ponašaju kao Hrvati i ne djeluju kao Hrvati, a poglavito ne kao vjernici!!!

Na žalost, dobar dio hrvatskih predjela, gradova, općina, regija je u istoj ili sličnoj situaciji!!!

Kod nas u BiH nije ništa bolje, to koliko nas Hrvata ima u BiH smo u velikom procentu Hrvati i Katolici, ali, činjenica je da apsolutnu vlast u ime hrvatskog naroda u BiH čine komunističko obavještajni kadrovi i nasljednici, i nevjernici, ili vjernici po potrebi!!!

Ništa bolje nije ni u našoj općini.

Dakle, tri četvrtine stanovništva naše općine su Hrvati!

Od te tri četvrtine Hrvata su 99,9 % Katolici, međutim, apsolutnu vlast u općini što se tiče hrvatskog dijela imaju obavještajno-partijske strukture koje čak nisu ni nešto vjernički nastrojeni, vjera im je tek ono da nije prazna rubrika, napišu Katolik!!!

I onda se pitamo što se to nama Hrvatima događa?

Pa događamo se mi sami sebi!!!

Događa nam se upravo to što mi činimo i želimo, i što mi hoćemo da nam se dogodi!!!

Dogodi nam se da našu sudbinu vode i kroje oni su samo rođenjem Hrvati, koji su se odrekli i Nacionalnog i Vjerskog, ali su se dobro uhodali u političkom smislu i tu su nenadmašni!

Priklone se svim sistemima i sustavima, prilagode se svim potrebama, i oni su uvijek tu gdje se vlada i odlučuje, a mi kao narod smo čitav svoj povijesni život pušiona!!!

Pitanje svih pitanja je, U kome je greška???

Odgovor je jasan kao dan, Greška je u nama, nije u njima, oni su tu da se prilagode, a mi smo tu da ih ne prihvatimo, međutim, mi to prihvaćamo bez problema, bez razmišljanja, bez pogovora, bez otpora!

I zato nam i je tako kako je!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)