U susret nekoj novoj Oluji, pozdrav Ratnicima!!!

Imali smo ju, i nismo ju znali čuvati, Domovinu!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Evo, dođe još jedna obljetnica Oluje, operacije koja je srušila srpski mit o nepobjedivosti i oslobodila oko trećine hrvatskog teritorija, koja je iz godine u godinu sve manje istinsko sjećanje, a sve više tek puki običaj!!!

Već dugo je  Knin tog 5. kolovoza okupljalište dezertera i pobjegulja koji čine “hrvatsku vlast”, a počeli su dolaziti i predstavnici pobunjenika koji su digli ruku na Domovinu!!!

Smokvino lišće im čine razni oficiri, pripadnici “JNA”, i po neki časnik s izgubljenom čašću!!!

Oni su protokol, oni su glavni, oni pričaju Markove konake, a podanici im plješću!!!

Ratnicima nema pristupa, napose ako nisu spremni držati se njihovog “PS-A”!

Ratnicima ostaje samo sjećanje!

Ovi drugi se dobro okoriste na razne načine!

Politički se profilira, profitira, stvaraju se koalicije i savezi nerazdvojivi, prepričavaju se Markovi konaci, a zapravo ratnika nigdje!!!

Pa i RAMSKI RATNICI su dobrano sudjelovali u tim operacijama i tim događanjima, od Wošingtonskog sporazuma, formiranja 42. Ramske domobranske bojne, do završetka operacija Južnog poteza!

Ali, kome smo mi važni?

Očito nikome!

Međutim, i naši su se oficiri iz štaba dobro omastili!

Osigurali su si razna odličja, činove, privilegije i sve ostalo što uz to ide!!!

Namirili se materijalno, i danas oni dociraju iz dobre materijalne sigurnosti i političkog sluganstva, kako se ne bi trebalo ni smjelo pričati o tim događajima, barem ne javno, kao da tu ima nešto tajno, kao da ima nešto što se ne zna!??

Ima, ima što ne zna širi krug ljudi o tim malverzacijama oko odlikovanja i ostalih privilegija, a i to će se znati, uskoro, jer ću i o tome javno progovoriti!!!

Dakle, Milanović kupi političke poene kod domoljubnih i državotvornih Hrvata, a tako jeftino ih kupi, a da on ostaje isti onaj za koga je Hrvatska slučajna država i da su ratovali samo budale i sirotinja!!!

I danas ga mnogi veličaju!!??

Zapravo, da je se radilo kako treba on tim ne bi mogao manipulirati, dakle, da je se odmah i na vrijeme učinilo ono što je trebalo, nagraditi zaslužne, a ne podobne, danas ne bi bilo potrebe za ovim što radi Milanović!!!

Ovo je, zapravo, najčišći dokaz da političari i ratnici nisu imali isti cilj!!!

Politikama je, uglavnom, bio cilj njihovo političko profiliranje i uz to enormno bogaćenje na štetu Naroda i Države!!!

A ratnicima je bio jedan jedini cilj, Sloboda i Domovina!!!

Na žalost, ratnici nisu ostvarili svoj cilj u potpunosti, a političari jesu, i premašili očekivanja!!!

Došlo je vrijeme kad bi trebalo napraviti jednu novu Oluju ili Tornado, kroz sve hrvatske institucije, ali i kroz hrvatsku državu, jer, zrela je za toga, no, ja se iskreno bojim da to nema tko uraditi!!!

Oni koji su bili Spremni potjerani su!

Ovi što su sad službene institucije, vojska i policija, su pod apsolutnom kontrolom jugo-obavještajnih kadrova, a dobar dio ih je sklepan iz onih poraženih snaga 1995.!

Kako god, bojim se da je sve manje nade za neku novu Oluju!!!

Ipak, svima ratnicima čestitam spomen na Oluju, jer tada smo bili puni Ponosa i Slave, a ovima lešinarima koji krčme Domovinu poručujem, STIĆI ĆE VAS RUKA PRAVDE!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)