“Dobri pastir” još živi!!!

“Dobri pastir” još nije nestao, iako ga nema već dugo živi u glavama nekih “pastira” koji su ostali vjerne sluge, prvo “Ahdname”, a potom “Dobrog pastira”!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Neosporna je činjenica da i danas među fratrima i svećenicima postoje oni koji u duhu “ahdnamaša i pastiraša” i danas surađuju sa svim vlastodršcima, sa svim politikama, pa i okupatorima i uzurpatorima, i njima je jedina svetinja Moć i Novac!!!

Međutim, na žalost o tome se šuti, ili tek rijetki progovaraju!

Ali, ništa ne vrijedi, ili vrlo malo vrijedi naše progovaranje o tome dok se službeno o tome izjasne i od toga ograde vrh Katoličke crkve u Hrvata ovdje u BiH!!!

Tu konkretno mislim na Kardinala i Provincijala.

Postoje dvije mogućnosti.

Ili se ograditi od takvih i reći kako su se dotični udaljili od postulata, ili da kažu kako ih prihvaćaju kao takve i da stoje iza njih i oni su za njih u pravu, pa ćemo ih onda i mi vjernici prihvatiti ili odbaciti!!!

Najgore je ovakvo stanje, stanje beznađa, stanje moralnog dna i stanje apsolutne suprotnosti s naukom Katoličke crkve!!!

U prilogu se može vidjeti kako je radila UDBA, kako su osnivali razne Udruge u svećeničko-fratarskim redovima koje su financirali i kontrolirali, a sve s ciljem preuzimanja kontrole nad Katoličkom vjerom!!!

Ni danas metode nisu ništa bolje!

I danas oni koji su u jednom dijelu svijeta suđeni za pedofiliju i oduzeto im pravu svećeničke službe, vrate se u BiH i dobiju župu bez problema!!??

Ili u fratarskom redu oni koji su provjereni pedofili, lopovi, kriminalci, protjerani iz drugih zemalja, pa i iz župa unutar Bosne srebrene, obnašaju razne dužnosti u tom istom redu!!??

U ovom “sustavu vrijednosti” koji je u najmanju ruku nakaradan vrednuju se izdaja i podaništvo!!!

Primjera je puna naša Provincija.

Što su veći krivotvoritelji bolje su nagrađeni!

Tako su godinama najbolja mjesta u Provinciji držali krivotvoritelji naše povijesti!

Zatiratelji našega imena!

I štovatelji te lažne “povelje” o ljudskim pravima zvane “Ahdnama”!

Štovatelji UDBINE Udruge “Dobri pastir”!

I onda se mi obični vjernici, na žalost ne svi, pitamo za koga oni rade?

Jedini odgovor koji se nameće, a logičan je, rade za sotonu koja im je ponuđena kroz “povelju” i Udrugu!!!

To potkrjepljuje  činjenica da je tim sotoninim slugama jedina vrijednost materijalno i tjelesno uživanje, a do toga dolaze i pod cijenu krivotvorenja, laži, prevara, ucjena i svih drugih nemoralnih radnji poznati ovome svijetu!!!

Evo, u prilogu donosim neke od dostupnih podataka iz redova UDBE koji su objavljeni!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)