Hrvatska krv je natopila zemlje Hrvata!!!

Ustani, ispravi se!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Dok Hrvati u BiH pokopavaju svoju braću ubijenu prije više od 25 godina, a pronađena tek nedavno i ne sve, dotle u Zagrebu primaju službeno baš one koji su direktno odgovorni upravo za te žrtve kao da oni ne znaju o čemu i komu se radi!?

Međutim, za imalo bolje poznavatelje ratnih i poratnih prilika, ne treba to čuditi!

Dakle, i u ratu dok su ti isti ubijali Hrvate diljem BiH, u Hrvatskoj ubojice i njihovi mentori bili DRAGI GOSTI, imali su kampove za obuku mudžahedina koji su bili posebno zločinački nastrojeni s ritualnim ubojstvima!!!

Smještali su izbjeglice, naoružavali ih, hranili ih,…

Ni tada službenom Zagrebu nije bilo posebno stalo do Hrvata u BiH, važnije im je bilo kako se riješiti Herceg-Bosne i na ime toga nešto ušićariti za sebe, nego zaštiti Hrvate u BiH!!!

Druga stvar koja ukazuje na to da to nije slučajno je sama činjenica je činjenica što trenutačno u Zagrebu vlast drže i obnašaju četnici koji su ubijali po Hrvatskoj i njihovi politički mentori koji im to politički omogućiše zahvaljujući dezerterskoj kamarili koja čereči Hrvatsku!!!

Dakle, ako u Zagrebu mogu u vlast primiti one koji su ubijali Hrvate po Hrvatskoj, koji su rušili Hrvatsku, ako četnike i ubojice mogu uvesti u sva prava i primanja za razliku od Hrvata iz HVO-a koji su branili i Hrvatsku, a nemaju nikakva prava, onda ne treba čuditi što se događa u službenom Zagrebu!!!

Ovaj službeni Zagreb, i službeni Zagreb od završetka rata, a poglavito od 2000. je protiv hrvatski Zagreb i protiv hrvatska politika koja radi protiv Hrvata i u Hrvatskoj i u BiH!!!

Na žalost, vlast su uzeli jugovići, agresori, napadači, ubojice, a oni koji su obrani, stvorili i oslobodili Hrvatsku su gurnuti na margine!

Izuzeci su tu “visoki časnici i generali”  koji su se infiltrirali u sve vlasti i koji su kroz to zadovoljili neke svoje osobne ambicije i potrebe, a opet oni u čije ime nastupaju nemaju nikakve koristi od toga!!!

Dakle, ako to sve znamo trebali nas čuditi kako se službeni Zagreb odnosi prema UBOJICAMA Hrvata u BiH???

Kad ubojice Hrvata u Hrvatskoj stavljaju na vlast i oni odlučuju o sudbini onih koji su se protiv njih borili i koji su ih pobijedili u tom ratu, trebali tome išta dodati???

To je očigledno sudbina hrvatskog naroda!

Puno stoljeća se čekalo i ginulo na Slobodu i za Slobodu, na Nezavisnost, pa i rijetkim trenutcima kad bi se ukazala, bljesnula na trenutak, ostajali bi bez Nje!

U ovom trenutku Hrvatska je tu, ali ju upravo ti vlastodršci  sastavljeni od dezertera i agresora, napadača i ubojica koji rade na razgradnji Hrvatske, samo ja ne vjerujem da će to hrvatski narod dozvoliti!?

Hrvatski narod poprilično dugo može trpjeti i podnositi i nepravde i poniženja, ali jednom kad mu prigusti onda Ustaje i baca s ramena sve jarmove i okove!!!

Nekako sam siguran da taj dan nije daleko!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)