Ramska politička bojišnica!!!

Rama je postala politička moneta političkog trgovca Dragana Čovića!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Koliko političarima, poglavito onima s više razine,  znači narod možemo vidjeti svaki dan.

Jedino vrijeme kad im narod nešto znači i kad ga se sjete glumeći kako drže do njega je izborno vrijeme!!!

Tada se narodu obećavaju brda i doline, moguće i nemoguće, izbori prođu i sve ostaje po starom!

Rama je po mnogo čemu posebna, a poglavito po tim političkim trvenjima i netrpeljivostima.

Dokle to licemjerstvo ide za ne vjerovati je.

Tolike su podjele među Ramljacima, u političkom smislu, a one su prouzročile i neke druge podjele, da su politički zaratili braća, rodbina, prijatelji, susjedi, kumovi, dakle to je katastrofa!!!

Ne znam kako je u drugim mjestima, ali znam da je kod nas u Rami katastrofa!

“Obična raja” ili ti ga sitni stranački trbuhozborci idu na “metak”, na “tenk”, na “bajunetu”, “ginu”, ne biraju sredstva, ne biraju načine i ne biraju protivnike, sasvim im je svejedno tko je s druge strane!

Ali, što se događa na tim višim razinama?

Dok se u Rami glođu i na mrtvo ime mrze članovi i simpatizeri dvaju HDZ-ova, dotle Čović i Cvitanović bez pardona rade političke manifetluke vezane uz izbore!

Dok se sitna raja “ubija na mrtvo ime” dotle neki visoki dužnosnici tih partija sjede i dogovaraju, pregovaraju, i zapravo se sprdaju s narodom!!!

Pitanje je što je to zapravo, politička borba ili politički KURVALUK???

Baci kost među narod i neka se narod glođe, a vi uživajte u svojim “mudrostima”, koji su čisti KURVALUK!!!

Oni bez problema na tim visokim pozicijama krčme novce, političke pozicije, funkcije, a na terenu je rat do istrjebljenja!!!

Duboko sam uvjeren da je Rama u političkom smislu predana devedesetci, svjesno i namjerno, od strane Čovića, jer tako mu je najbezbolnije, Rama mu ne znači ništa, a zadovoljio je apetite tih nekoliko ambicioznih, ostavio im je pozamašan prostor u financijskom smislu, da mogu uživati i namirivati sebe i svoje poslušnike, a on sam se oslobodio od stvaranja nekih novih nezadovoljnika, neke nove oporbe unutar hrvatskog naroda koja bi mogla ugroziti njegovu poziciju!!!

Ako se i pojavi netko kao u Tomislavgradu onda ih pripoji devedesetci i on opet miran!!!

A ta ista devedesetka kriči kako je ona alternativa svemu i svačemu, kako je ona sve ono što nije HDZ, a zapravo rade zajedno!!!

Čisti primjer je da su do zadnjeg dana na toj razini kalkulirali s prijedlogom za načelnika općine u Rami, čak su nudili Cvitanoviću da bude on ili bilo tko osim Ivančevića i s tim su HDZ u Rami držali kao taoca do kraja, a zapravo su znali da od toga nema ništa!!!

Ali, cilj je postignut, ubačen je crv sumnje u ionako razjedinjen HDZ Rame, a Cvitanović izlazi kao pobjednik koji je dobro prošao na obje “bojišnice”,, visokoj i lokalnoj!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)