OBRAZ NEMA CIJENU!!!

Poštovane Ramljanke i Ramljaci.

Piše: Ivan Filipović

Bez obzira koje nacije i vjere bili.

Sutra je dan izbora, ujutro nam se pruža prilika da barem taj dan imamo mogućnost uzeti stvar u svoje ruke.

Znam, mnoge je MUKA NATJERALA da prodaju svoj glas, neki čak i za bagatelu, za mrvice, a upravo oni koji su vas natjerali da prodate svoj glas za tu bagatelu, za te mrvice, opet od vas -nas traže POVJERENJE kao hvala za tu mizeriju koju su nam dali, bilo u koverti, bilo na bilo koji drugi način!!!

Kao što rekoh, mnoge je MUKA NATJERALA na to, ali baš ti što ih je MUKA NATJERALA na taj čin moraju znati da su TU MUKU proizveli upravo ti koji su ih i natjerali da im za SITNU LOVU prodaju svoj glas!!!

Oni su uzrok te muke!!!

Poznajući dobar dio Ramljanki i Ramljaka, siguran sam da njima unatoč svoj toj muci još uvijek postoji dovoljno ČASTI, OBRAZA i POŠTENJA da smognu snage i da kažu tim TRGOVCIMA LJUDSKIH SUDBINA, DOSTA JE TOGA!!!

Jeste, kupili ste, platili ste naš glas, dali ste nam kovertu, pružili ste nam zeru asfalta, napravili ste nam kupatilo, ovo ili ono, ali to nije vrijedno PONOSA, jer mi smo LJUDI, mi smo više od tih par stotina maraka koje ste nam dali u koverti, ili tih par tisuća koje ste nam dali za obnovu nečega, dakle, mi imamo PONOS i ČAST, a to NEMA CIJENU!!!

Kod ljudi koji drže do obraza, koji drže do sebe, koji drže do ljudstva, do karaktera, to nema cijenu, i nema tih novaca, i nema tih usluga, i nema tih koverti koje mogu to kupiti!!!

Dakle, PONOS na stol, stanite pred ogledalo i pogledajte u taj svoj PONOS koji se negdje sakrio i otkažite poslušnost tim TRGOVCIMA LJUDSKIH SUDBINA!!!

Otkažite im, jednostavno im otkažite poslušnost tako što ćete unatoč toj kupovini koju su već obavili otkazati im poslušnost!!!

To će vam se dugoročno isplatiti, jer ovo što oni nude ovo je JEDNOKRATNO!

Koverta, otvoriš je im izvadiš sadrža koji za par dana nestane!!!

A ponos kad izgubiš, kad prodaš PONOS, KARAKTER, LJUDSTVO, OBRAZ, to se više ne može vratiti, nema više natrag!!!

Dakle, JOŠ VAM NIJE KASNO!

Sutra u koja god doba odredite otići na izbore, otiđite, uzmite olovke u ruke, aktivirajte SVOJU SAVJEST, SVOJ OBRAZ, SVOJE LJUDSTVO, SVOJ KARAKTER, i sve ono što već dugo, dugo ubijaju u vama i kažite DOSTA JE!!!

Ne zaboravite, ČOVJEK KAD IZGUBI OBRAZ I PONOS PRESTAJE BITI ČOVJEK, postaje TUĐA IGRAČKA!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)