Dragane Čoviću, skupi hrabrosti!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Dragane, ovo ti je posljednja prilika da napraviš nešto dobro i nešto korisno za Hrvate u BiH!!!

Možda ti kao osoba sam i ne možeš puno, ali postoji HNS kojem si na čelu i koji  po vašim pričama ima mandat to napraviti, ovo vam je zadnja prilika  da vrate ono što su Hrvati ugradili u Federaciju, a to je Herceg-Bosna!!!

Napravite to politički, neka HNS stane čvrsto iz toga i siguran sam da bi vam velika većina Hrvata puno toga oprostila što niste napravili dobro za Hrvate!

Evo ja osobno bi vam oprostio sve ukoliko bi politički oživjeli Herceg-Bosnu, tako da se jednom za vazda riješimo tih muslimanskih nasrtaja na naš integritet, na našu vjeru i naciju!!!

To je možda u ovom trenutku i ovim uvjetima jedino rješenje!

Znam, nikad Hrvati neće biti jedinstveni, pa ni u ovome, ali HNS to može uz čvrstu volju!

Oni koji nisu u HNS-u neka vas ne brinu.

Muslimani će uvijek imati šačicu Hrvata tipa Komšići, šačicu svećenika tipa Topići i šačicu fratara  ahdnamaša koji su u Sarajevu i koji će biti uz njih, jer takvi su bili i uz Turke!

Oni će im biti taj “smokvin list” koji će im pokriti ruglo!

Međutim, oni nisu ni po čemu reprezentativni u predstavljanju i zastupanju Hrvata, dakle ni po čemu, jer oni sebe čak i ne smatraju Hrvatima nego tamo nekim “dobrim bošnjama”!!!

A HNS to je, barem politički!

E ovo vam je zadnja šansa i prilika  ispraviti i popraviti mnoge vaše grijehe i propuste!!!

Pozivam vas učinite to, učinite to radi budućnosti, radi onih koji dolaze iza nas, da im ostavimo uređen teren i prihvatljiv za život, a ne da im ostavljamo ŠIKARU obraslu svim mogućim korovima u kojoj bi oni kao trebali živjeti i namicati kruh svoj svagdanji!!!

Učinite to i sve ćemo vam oprostiti!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)