Ono kad sjedneš na obraz!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Provjereno i dokazano je da je čovjek spreman svašta učiniti zbog nekakve mrvice vlasti i slasti ili kako god to nazovemo.

Ili zbog trenutka “slave”.

Dakle,mi smo Ramljaci možda čak i specijalisti za takve stvari!?

Primjer koji je očiti i koji se spominje svugdje više nego u Rami, a radi se o onome famoznom “znanstvenom skupu”, a kasnije i o “zborniku radova” ili ti ga knjizi “Rama 1942.”!!!

To je zbir Laži i Taština pojedinih “bolesnika” i promašenih likova kako u osobnom životu ta i na profesionalnom planu!

I to ne čudi od tih likova, jer ako je netko izgubljen i promašenu svome životu, u svakom smislu, u životnom, poslovnom i profesionalnom planu onda se od takvih ništa bolje i ne očekuje!

I nije čudno da takvi likove dovedu likove slične sebi ili još gore poput onih profesionalnih Židova”da nam tumače povijest Rame i to baš tu 1942.!!!

Veća katastrofa od toga ili veća tuga od toga je što to sve plaćamo mi Ramljaci iz ramskog proračuna, a po odluci nekih “moćnika” koji nemaju veze o čemu se radi, ali eto, preporučili su im to nekakve “ramske veličine” da su to nekakvi “povjesničari” koji mogu nešto pametno reći, a oni su to spremni dobro platiti, našim novcima!!!

Međutim, to je opet djelo Priučenog Čovjeka i nekih promašenih likova u habitu!

Oni koji su to plaćali oni se baš vele u to ne razume ali i ne trude se da razume, njima je bilo važno da se nešto “dogodi” u Rami, pa će plaćenički mediji pričati o tome i dizati na razinu kojoj ne pripada, zatim će sve to staviti u knjigu koju će opet vlastodršci financirati, napraviti će nekoliko “promocija” po Hrvatsko gdje će okupiti sebi slične, i to je to!!!

I treća i najtužnija stvar je što to rade “ramski fratri”!!!

Sve je to bilo uz Priučenog Čovjeka, “sociologa čudnih religija” i djelo tih “ramskih fratara”!!!

To su ti promašeni likovi, likovi koji su promašeni i u životu i u profesiji pa se eto pod stare dane probaju nekako izvući iz tog gliba promašenosti, i onda dovedu takve katastrofe i plasiraju i nature Rami neke lažne povijesti!!!

Strašno je bilo slušati kad ti promašeni “habitari” s Oltara preporučaju kako svaka ramska obitelj u Rami i inozemstvu treba imati tu “knjigu”!!!

Tu hrpu laži!!!

Najgore od svega je šutnja Ramljaka, počevši od Ramskih fratara u pravom smislu riječi preko Ramskih intelektualaca pa do običnih Ramljaka koji znaju Istinu i koji znaju da ovo što su uradili nema veze s Istinom, ali je poslije tog sramotnog čina nastala apsolutna šutnja!!!

Nastala je takva šutnja koja je u grču držala Ramu, a uvijek je bilo Šutnja je znak odobravanja!!!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)