Što je vama ovo trebalo???

Dok je budala biti će i ovakvih koalicija!!!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Većina Hrvata se zgraža nad novom – starom koalicijom u formiranju hrvatske vlasti.

Međutim, pogledamo li malo bolje vidjeti ćemo da je to zapravo baš prirodna koalicija, ili što bi Plenković rekao ” koalicija stranaka sličnih ideoloških stavova i razmišljanja”!!!

Ako vidimo tko vodi glavnu riječ u HDZ-u vidjeti ćemo da su tamo mahom dezerteri, a pogledamo li im ovog glavnog  partnera u koaliciji, tamo su uglavnom napadači na Hrvatsku i Hrvate!!!

U HDZ-u glavnu riječ vode dezerteri, glavna “srodna duša” im je Milorad Pupovac i njegov SDSS koji je stvarno, fizički i oružjem razarao Hrvatsku i ubijao Hrvate!

Da bi malo zamazali oči običnom jadnom i prevarenom hrvatskom narodu, taj isti HDZ je našao nekoliko ratnika  koje je dobio predizbornom pričom, ali su im oni samo “zaštitna guma” za političke kurvaluke, jer ti isti ratnici danas prihvaćaju i odobravaju sve ono protiv čega su se borili devedesetih!!!

Zanimljivo!!!

Dragi moji Hrvati, ne trebate se čuditi, ovo vam je koalicija točno KOALICIJA OVOGA VREMENA!!!

To su ljudi koji nisu sudjelovali u obrani jer su kad je bilo gusto, kad se ginulo za Hrvatsku ili pobjegli i ostavili ju ovima drugima koji su ju napadali, sad su u KOALICIJI!!!

Danas te dvije skupine, zajedno, haraju Hrvatskom, evo već dvadeset godina!!!

I sad se pitajte i zamislite KAKVU BUDUĆNOST IMAJU I HRVATI I HRVATSKA???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)