Hrvatima ne treba ni Domovina ni Sloboda!!!

Piše: Ivan Filipović

 

U izbornom danu sam kao hrvat doživio malo radosti, puno tuge i još više razočarenja!!!

To malo radosti mi je donijela spoznaja i činjenica da su kod hrvatskog naroda izgubili na vrijednosti oni direktni i iskreni štovatelji Tita, oni što žale za malim brojem ubijenih od Bleiburga do Grčke, što im je malo onih pobijenih u emigraciji, dakle, to malo radosti mi je donijela spoznaja da su oni konačno prepoznati kao dušmani Hrvata i Hrvatske i da su, konačno, u padajućem trendu!!!

I to je jedino dobroga što je donio taj dan, izborni dan!

Međutim, u istom danu, trenutku slijedi puno veća žalost, a ta žalost je u činjenici što će i dalje hrvatski narod tlačiti oni “europejci” koji sve rade po željama tih svjetskih globalista koji kontroliraju Europu!!!

Jedna od većih sastavnica te žalosti je i to što će i dalje u Hrvatskoj vedriti i oblačiti četnici, oni koji su ubijali Hrvate od 1991. do 1995.!

To je tuga i to je žalost koja bi morala zabrinuti sve dobronamjerne Hrvate, kažem moralo, očito nije!!!

I treća stvar je još veće razočarenje, već čak od radosti i žalosti zajedno, a to razočarenje je činjenica da je samo 47% hrvatskih državljana izišlo na izbore!!!

Dakle, to pokazuje nešto što mi Hrvati ili ne želimo vidjeti ili se pravimo nevješti?

Sama činjenica da 46% izišlo na izbore i da smo mi tih 46% glasovali po svojim savjestima, potrebama, željama ili kako tko već i da su rezultati takvi kakvi jesu, govori o našoj brizi za dobrobiti Domovine i Naroda!!??

Druga činjenica, GORKA ČINJENICA, je da 53% hrvatskih državljana nije izišlo na izbore govori da im je zapravo SVEJEDNO i za Domovinu i za Narod!!!

Jer da je tih 53% izišlo na izbore i napravile svoju listu imali bi apsolutnu većinu i mogli bi sami napraviti vlast!

Razočarenje je činjenica da Hrvati, mahom Hrvati, koji su razočarani na više načina i oni su to svoje razočarenje manifestirali svojim ne izlaskom na izbore, bojkotiranjem izbora, logikom ne zanima me, eto im neka glasaju i neka biraju, meni je ionako svejedno!!!

I takvih razmišljanja se skupi 53% od ukupnog broja hrvatskih državljana s pravom glasa, nije to malo, to je KATASTROFA!!!

Dakle to je tužna činjenica, ali eto, i takvi smo mi Hrvati!

53% hrvatskih državljana se vodi logikom, “ma ne zanima me nikako tko će vladati, kako će vladati, kako će upravljati Domovinom, hoće li upravljati Hrvatskom oni koji su stvarali Hrvatsku ili oni koji su je rušili, ali ja neću izići i mijenjati ništa, e to je BOLNO!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)