Da se Miralem pita branitelji bi završili na Križnom putu!!!

Piše: Ivan Filipović

 

U ovo predizborno vrijeme čovjek se može nagledati i naslušati svakakvih gluposti!

Svjedoci smo nekim glupostima koje odzvanjaju  Hrvatskom koje osim što su gluposti, da se događa u “normalnoj i uređenoj” državi bile strogo kažnjive, a jedna od njih je tamo gdje pozira Miralem Mrsić s nekim sebi sličnim i naglašavaju svoj “program” čiji je glavni cilj ukinuti BRANITELJSKE MIROVINE!!!

Nije isključeno da će za sljedeće izbore Miralem i slični Miralemu izići s idejom UKINUTI I BRANITELJE!!??

Sljedeće bi moglo biti ukidanje onoga što su Branitelji stvorili, a to je HRVATSKA!??

I poslije toga jedino što im preostaje je vraćanje na staro, vraćanje jugoslavije!!!

No, pogledamo li dobro te razne miraleme, radovane, milorade, furije i slične zgubidane s jedne strane, a s druge strane HRVATSKI NAROD koji sve to mirno i nijemo posmatra, može se zaključiti da su na dobrom putu da to u nekom vremenu i ostvare!!!

Jer pored ovakvih Hrvata koji su jednostavno nezainteresirani za bilo što, ovi politički jugoslaveni i probisvijeti mogu što god hoće!!!

A hrvati će opet, jedni kukati, naricati, jedni će promjeniti adresu, otići, ići će linijom manjeg otpora, i vrlo rijetki će o tome govoriti, pisati, pričati, i još rjeđi će nešto konkretno poduzeti!!!

I sutra opet kad se dogodi neki novi “savez” pitati ćemo se kako, zašto, pa je li to moguće, kako nama, što baš nama, i tako u nedogled???

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)