Ubojica Hrvata!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Kažu, korona virus je opasan.

Moguće je da i je, međutim, za Hrvate je puno opasniji jedan drugi virus, a taj virus se zove KOMUNIZAM I NJEGOVA PRATNJA!!!

Pod to PRATNJA mislim na službe koje je on proizveo da rade za njega razne prljave stvari.

Dakle, korona virus je zahvatio čitav svijet i ovisno od mjesta do mjesta uzimao je žrtve, negdje manje negdje više.

Virus komunizma gledajući u žrtvama, je  uzeo više žrtava u hrvatskom narodu nego korona virus u čitavom svijetu!!!

Svi svjetski stručnjaci su se digli na noge zaustaviti virus korone i pronaći mu lijeka, i vjerojatno će to i napraviti u nekakvih godinu i nešto više od početka djelovanja tog virusa.

Ali virusu komunizma, barem kod Hrvata još nije pronađen lijek!!!

Dakle, taj virus ubija Hrvate evo nešto manje od stoljeća!

Istina, bilo je vremenskih perioda kad je to bilo masovno i kad su brojke bile enormne, to je period od završetka rata 1945. pa tamo negdje do nekoliko godina poslije toga!

Onda je smanjio tempo, ali je bio prisutan, redovito je uzimao žrtve, istina u manjem broju ali je dao do znanja da je tu i da je opasan, i da je samo pitanje trenutka kad će opet djelovati masovno!!

Onda se negdje početkom devedesetih pojavio lijek, bio skoro na dohvat ruke, čak smo ga imali u rukama i ispustimo ga, bacimo ga, i što je najgore damo ga u ruke neprijatelju, damo ga onima protiv kojih je trebao biti iskorišten, i evo na žalost oni su taj lijek zlouporabili i opet su skoro ponovili, ne baš u onome broju ali su skoro ponovili onaj period poslije 1945.!!!

U tom periodu 1991.-1995. su napravili ogromne žrtve u hrvatskom narodu, i što je najgore od svega mi i danas dani nismo sigurni od tog virusa!

I danas taj virus ubija Hrvate, nešto manje po svijetu, a puno izraženije kod nas u BiH gdje žive Hrvati, a najizraženije je u Hrvatskoj!!!

Dakle, sa sigurnošću možemo reći da je za nas Hrvate puno opasniji virus komunizma i njegovih nuspojava od virusa korone koji je obuhvatio čitav svijet!

Na žalost, taj virus komunizma je samo među nama Hrvatima uzeo više žrtava nego korona u čitavom svijetu!!!

Mislim da je to činjenica za dobro razmisliti!??

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)