“DUBOKA DRŽAVA”!!!

“Duboka država je najveće zlo koje izjeda i uništava i Hrvate kao narod, i Hrvatsku kao državu, ali i ostale dijelove gdje žive Hrvati, poglavito u BiH!

 

Piše: Ivan Filipović

 

Dakle, sama definicija “duboke države”  otprilike, “ostatak starih struktura”, što je na žalost kod Hrvata apsolutna činjenica!!!

Devedesetih godina kad smo se izborili za promjenu sistema, za pluralizam, osim slobode izbora nismo dobili ništa više!

Sve strukture, sve ključne pozicije u državi od svih razina, možda osim nekoliko koje su rezultat direktnih izbora, su zadržali kadrovi  bivšeg sistema!

Oni što nisu ostali i zadržali pozicije jesu se ubacili u nove vladajuće strukture i opet zauzeli važne pozicije i položaje!

Dakle, i poslije tih prvih euforija, radosti, veselja, proglašenja nezavisnosti Hrvatske, Hrvati su zapravo bili na istom, jedino što su dobili pravo na radost i na veselje, i na klicanje svojoj Vjeri, Naciji, Domovini, a da pritom ne budu hapšeni i zatvarani, sve drugo je ostalo isto!!!

Potom dolazi rat koji je nametnut Hrvatskoj od strane dobrog dijela hrvatskog življa i “JNA” koja im se priključila, koji su željeli pošto po-to zaustaviti Hrvatsku na njezinu putu ka Slobodi!!!

Tu su Hrvati pokazali tko su zaista, uzeli su puške u ruke i otišli u borbe, ginuli su, krvarili, borili se, izborili se, branili i obranili, i na kraju oslobodili ono što nisu uspjeli obraniti!

I kad je rat završen, dok su se Hrvati radovali, opet radovali i veselili uspjehu i pobjedi, te iste snage su samo promijenile odore i vratili se na iste pozicije, dobili su amnestiju, oprost, i nastavili po starom, bili su “JNA otišli su u HV, bili su jugo ili “sao” milicija otišli su hrvatsku policiju, bili su jugo i “sao” politički dužnosnici postali su politički dužnosnici u Republici Hrvatskoj!!!

Dakle, “duboka država” je ostala, Hrvati su žrtve te “duboke države”!

Mislim da i u drugim državama nastalim raspadom bivše države i drugi narodi imaju sličnu sudbinu, ali za Hrvate garantiram!!!

Tako je u Hrvatskoj, tako je kod nas u BiH, dakle, nikad ali baš nikad, Hrvati nisu sami odlučivali o svojoj sudbini, osim dok se ginulo s puškom u ruci, sve drugo su neki drugi odlučivali o našim sudbinama!!!

Čak i ratu su nam došli i zapovijedali oni iz “JNA”, oni poslani iz tih službi KOS-a, kojima je bilo svejedno tko će pobijediti jer njihov status neće biti upitan bez obzira na ishod rata, ali su imali glavnu riječ i vršili neviđene pljaške dok su Hrvati ratovali i krvarili!!!

I što je još žalosnije, i u crkvenim redovima je slična situacija, poglavito u Provinciji Bosna Srebrena!!!

Dakle, Bosna Srebrena je priča za sebe, ali ni u njoj nije nikad prestala vladati “duboka država”!!!

I danas dani u Bosni Srebrenoj sve pod kontrolom imaju ti kadrovi koji su još uvije ideološki  orijentirani onim vremenima kad su imali “blagoslov” od Krvavog Bravara, i kad su praktički bili “crkva” unutar Crkve!!!

To se najbolje očituje na biskupu Stadleru i ratu koji su “oni” vodili protiv Njega, ali to je priča za sebe!!!

Dakle, rezime, “duboka država” ima apsolutnu moć i vlas nad Hrvatima i nad Hrvatskom, i na hrvatskim prostorima u BiH, i najopasniji je čimbenik koji uništava HRVATSKO TKIVO, HRVATSKU NACIJU i HRVATSKU ZEMLJU, na našu žalost, mnogi od nas nismo toga svjesni!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)