PRIJATELJI DRAGI, drugi dio!!!

Piše: Ivan Filipović

 

Prijatelji dragi, svi vi koji ne vjerujete u Boga, koji vjerujete u Darvinovu teoriju, svi koji vjerujete da su vaši preci Majmuni, pitam vas koga vi krivite za ovo što se događa čovječanstvu, ljudskom rodu?

Krivite li vi Boga, za kojega tvrdite da ga nema, u kojeg ne vjerujete, koji je za vas izmišljotina?

Pitam vas kako će te kriviti Nekoga ili Nešto što ne postoji???

Ako pak vjerujete u tu vašu teoriju, Darvinovu teoriju i svoje pretke Majmune, krivite li njih za ovo što se događa?

Pa evo, vratite se malo unatrag, ili vratite se u područja gdje još uvijek žive ti vaši preci, i vidjeti će te, tamo gdje oni žive, gdje vi, njihovi potomci, nemate pristupa i utjecaja, da vlada apsolutni mir i sklad!!!

Dakle, nema nasilja, nema ničega što se sukobi sa, mi bi rekli Božjim zakonima, vi biste rekli Prirodnim zakonima, kako god, svodi se na jedno!

Pogledajte malo što rade vaši preci u svojim staništima gdje su oni “vladari”, i vidjeti će te da je tamo savršen sklad!

I onda pogledajte na drugu stranu gdje živite vi, njihovi potomci, koji su se “usavršili” svojim”zaslugama, vidjeti će te da je tamo kaos, nered, tuga, jad, bolest, smrt,…

I pitanje za vas, ako su vaši preci za koje vjerujete da su vam preci i koji su živjeli u skladu s prirodom, i danas koji su živi žive u skladu s prirodom, što priječi vas, njihove potomke da živite istim životom i da na ovoj zemlji bude sve kako treba???

Mislim da vas priječi isto što i nas Božja stvorenja, ogromna količina nekakve neopravdane samosvijesti, i nekakve neopravdane “jakosti i snage” uz koju smo nekako sigurni da nam pored nje ne treba nitko, ni naš Bog, ni vaš Majmun!!??

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)