Otvoreno pismu kandidatima za predsjednika HDZ-a

Piše: Ivan Filipović

Poštovani, evo svjedoci smo još jednih izbora, ovaj put unutarstranačkih izbora najjače stranke u Hrvata.
Stranke koja je nekad bila Ponos Hrvata, a koja se, na žalost, pretvorila u najvećeg “ubojicu i protjerivača” Hrvata u slobodnoj Hrvatskoj.
Pa moglo bi se komotno staviti ju uz rame KPH iz one države i onog sistema, jedino su jače ubojice Hrvata bili partizani od 1945. poslije završetka rata.
Dakle, jasni su nam sad i kandidati i njihovi pratitelji, međutim, osim imena sve drugo ostaje nejasno.
Gospodin Plenković, aktualni predsjednik HDZ je još jedan u nizu onih koji su uništavali HDZ.
Da ih ne nabrajam sve od smrti prvog predsjednika te stranke, svi su na svoj način uništavali i rasturali Izvornost HDZ-a i ono na čemu je on imao vrijednosti, patriotizam i domoljublje.
Današnji predsjednik je možda uz Ivu Sanadera najgori predsjednik do sada?
Sanader je prvi uveo Pupovca u vlast, tada kad je imao izbor između HSP koji je bio jak i respektabilan, na vrhuncu moći, s kim je bez problema mogao napraviti stabilnu većinu, tada on po nalogu stranaca uzima Pupovca!!!

Plenković ide korak dalje, on uzima Pupovca i dodaje mu krnji HNS koji je jadan, u političkom smislu, ali njemu i takav jadan HNS koji nema nikakve vrijednosti, osim tog naziva HNS ništa više u njemu nema hrvatsko, to je stranka golih poltrona, karijerista i što je najgore golih kriminalaca i lopova koje štiti to što su u svakoj vlasti!!!
Ovaj predsjednik je napravio čitav niz gafova koji HDZ svrstavaju uz bok komunističkoj partiji!
Aktualni predsjednik je radio sve po zapovjedi Brisela i ostalih tutora sa zapada.

Kod novog kandidata za novog predsjednika ne vidim ništa naprednije od aktualnog, jedina razlika između njih je što ovaj nije bio predsjednik, ali je sudjelovao u svim prljavim i nečasnim radnjama aktualnog predsjednika, bio je u Saboru, dizao je ruke, držao je većinu aktualnom predsjedniku.

Dakle, tu se ne nadam nikakvom boljitku bez obzira tko pobjedi, ja se iskreno bojim da će, bez obzira tko od njih pobjedi, izgubiti Hrvati i Hrvatska!!!
Jer oni će i dalje nastaviti s podaničkom politikom prema zapadu na štetu Hrvata i Hrvatske, a na svoju osobnu korist, političku i materijalnu!
Stoga bih Vas molio, i jednog i drugog, ako je to moguće, ako je u Vašim mentalnim sklopovima ostalo još išta hrvatskoga, da okrenete ploču i da uradite nešto na dobro Hrvata i Hrvatske, inače će Vas povijest pamtiti kao još jedne u nizu domaćih izdajnika i stranih poltrona!!!

Ja apeliram na Vas da uradite nešto na korist svih nas Hrvata i Hrvatske!
Ako je suditi po onome što sve popuštate Pupovcu, pa i ovo zadnje oko popisa, ne piše nam se dobro!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)