Kolindino bauljanje!

Piše: Ivan Filipović

 

Nekoliko nelogičnosti, da ne kažem laži, o kojima u zadnje vrijeme aktualna predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović baulja i nadugo i naširoko.

Dakle, vrlo česti i vrlo glasno naglašava svoju odlučnost u borbi protiv kriminala, što je za svaku pohvalu, a u isto vrijeme grli se, ljubi, i glavnu joj potporu daje Milan Bandić, čovjek sa tristo optužnica nad glavom kojega samo korumpirano sudstvo drži još na slobodi!!!

I još čitav niz likova sličnih Milanu Bandiću joj daju potporu, i nalaze se u njenoj blizini, ne računajući one pomilovane kriminalce!

Ona priča o Domovini i o ljubavi prema Domovini, dok u isto vrijeme tu istu Domovinu na pladnju servira masonima, globalistima, tvorcima “novog svjetskog poretka” koji  ne zanima ni nacija ni država, njih zanima samo profit!!!

Neću ulaziti u to je li ona članica tih masonskih loža ili nije, ali njezino ponašanje isključuje svaku domoljubnost i svako domoljublje!!!

Puna su joj usta odanosti katoličkoj vjeri, dok u isto vrijeme ona odlazi na privatne zabave Porfiriju koji je dokazani i prokazani četnik, za što postoje materijalni dokazi iz kojih se jasno vide gdje on pjeva četničke pjesme u toj njegovoj “svešteničkoj odori”!!!

Dakle, njemu kao takvom ona odlazi na noge i ljubi ruku, i onda se trebamo upitati o kakvoj se tu vjeri radi, kakvu to ona vjeru preferira???

Priča o njezinoj odanosti Domovini gubi na snazi onoga trenutka kad ona ugošćuje četnika Vučića, dovodi ga u Hrvatsku, iskazuje mu sve moguće državničke počasti, a one koji su stvarali Hrvatsku dok je ona bauljala po bijelom svijetu i po nekim uredima, u isto to vrijeme, zbog istog tog Vučića proglašava proglašava marginalcima!!!

Ima li tu mjesta za domoljublje?

I ako ga ima, o kakvom je domoljublju riječ?

Puna su joj usta “brige za branitelje”.

U svom petogodišnjem mandatu nije pomilovala ni jednog branitelja, naglašavam, nije pomilovala ni jednog branitelja!!!

U njezinom mandatu zatvoren trune Tomislav Merčep bez kojega ništa ne bi bilo isto!

Tomislav Merčep ima ponos, i Tomislavu Merčepu ponos ne dozvoljava da joj piše zamolbe za pomilovanje, jer to pisanje zamolbe automatsko priznavanje “djela” za koja je Tomislav Merčep krivo optužen i u montiranom procesu osuđen, a koja nije počinio!!!

Ili ona to ne može shvatiti, ili ne želi shvatiti???

A u svome mandatu pomilovala je čitav niz kriminalaca, lopova, četnika, i najgoreg ljudskog šljama i ološa!!!

Pitam se kave, koje i čije to ona branitelje štiti???

Jesu li zapravo za nju branitelji oni koji su branili Hrvatsku ili su to oni koji su napadali Hrvatsku???

To je pitanje na koje ja ne vidim jasan odgovor iz njezinih postupaka!

Evo, ja bih bio sretan kad bi mi netko ponudio argumente koji bi me razuvjerili!!!

Ovo su dovoljni razlozi da Vam ja, a vjerujem i mnogi Hrvati, više ne mogu vjerovati!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)